Bende geleyim hunimle.kendi kendime konusuyorum hunim ve ben
buyur gel kuzum sana tum kapilar açıkBende geleyim hunimle.
Tutku nasilsin canim yaa
Hatirladinmi beni zipzipin sayfasindan
Nasil gidiyo flemenkce
Oo masallah cok guzel yol almisinseni görmek ne güzeelll
iyiyim canım tabiki hatırlıyorum
calişmalara devam su an 2.3-2.4 mondeling modülündeyim.. Karinca misali azinle devaaaammm ediyoruz dile
ya cok sukur elimden geldigince Belcıkalilarla görüsebileceğim projelere katılıp onlarla sohbet etme gayreti içindeyim .. dili sadece okulda ogrenemiyoruz malesef .. evet evet 2.3 -2.4 schriftlijk te alicam sonra 3.1 ,3.2 ,4.1, 4.2 elimden geldigince ilerleyip bir opleiding takip etmeyi dusunuyorum Meslegimi burda yapmak isterdim ogrtmenlik icinde bu seviyeleri bitirmem lazimOo masallah cok guzel yol almisin
Bence guzel ilerlemissin
Hatta yanlis bilmiyorsam 2.4 yapinca opleiding yapabilirsin
Mesela istedigin bir meslegin opleiding ini yapabilirsin
A evet eger ogretmenlige devam etmek istiyosan 4.2 ye kadar gelmen gerek sanirimya cok sukur elimden geldigince Belcıkalilarla görüsebileceğim projelere katılıp onlarla sohbet etme gayreti içindeyim .. dili sadece okulda ogrenemiyoruz malesef .. evet evet 2.3 -2.4 schriftlijk te alicam sonra 3.1 ,3.2 ,4.1, 4.2 elimden geldigince ilerleyip bir opleiding takip etmeyi dusunuyorum Meslegimi burda yapmak isterdim ogrtmenlik icinde bu seviyeleri bitirmem lazim
evet bibliotheekmedewerker için niyetim var belki o olabilir sonrasinda..A evet eger ogretmenlige devam etmek istiyosan 4.2 ye kadar gelmen gerek sanirim
Ama baska meslekler edinmek istersen diye dusunerekden yazmistim.
Tebrik ediyorum azminden dolayi seni canim, sen basarirsin..
Kilo verme olaylari nasil gidiyo
Takimdamisin hala
Ben girmeye korkuyorum ya, gercektende ben oraya yetisemedigim icin kendimi suclu hissediyordum
Gelimmi ya valla cesaret edemiyorum cekiniyorumevet bibliotheekmedewerker için niyetim var belki o olabilir sonrasinda..
allah razi olsun canım ya
bende kilo veremiyorum ne zamandır ama oradayım gayret ediyorum bakalim o eski tutkumu yakalayabilecek miyim diyegelsene sende ya niye gelmiyorsun bacım
Merhaba yazın çok yogun geçti ve buraya atma fırsatım olmadı elimden geldigince degerlendirdimMerhabalar nasıl gidiyor