Hallooo ben Türkiyedeyim daha calismaya hic baslamadim :) erkek arkadasimdan az cok aşinayim almancaya cok benziyor ama daha kaba bence :) ara ara girerim buraya calismaniza hayran kaldım azim işte :)halloo nikii iyi gidiyor çalişmalar sadece bu sayfaya gelemiyorum zaman ayirsam iyi olacak aslındaBelcika da yaşiyorum Hollandaca ögreniyoruz.. bu ulkede 3 resmi dil var bizde hollandaca konusulan bölgedeyiz
sende durumlar nedir ? nasılsın ?
evet biraz benziyorHallooo ben Türkiyedeyim daha calismaya hic baslamadim :) erkek arkadasimdan az cok aşinayim almancaya cok benziyor ama daha kaba bence :) ara ara girerim buraya calismaniza hayran kaldım azim işte :)
Hallooo ben Türkiyedeyim daha calismaya hic baslamadim :) erkek arkadasimdan az cok aşinayim almancaya cok benziyor ama daha kaba bence :) ara ara girerim burayahalloo nikii iyi gidiyor çalişmalar sadece bu sayfaya gelemiyorum zaman ayirsam iyi olacak aslındaBelcika da yaşiyorum Hollandaca ögreniyoruz.. bu ulkede 3 resmi dil var bizde hollandaca konusulan bölgedeyiz
sende durumlar nedir ? nasılsın ?
ben hollandadayken genelde ik duyuyordum ben demekmişevet biraz benziyorkaba kısmına birsey diyemiyorum bazen sokakta tv de cok naif konuşan insanlarda görüyorum
zo zo zo bol bol zo duyuyorum ..
kızımda zo lamaya basladıokul verimli gecıyor şükür
yaa evet cok tatlıHallooo ben Türkiyedeyim daha calismaya hic baslamadim :) erkek arkadasimdan az cok aşinayim almancaya cok benziyor ama daha kaba bence :) ara ara girerim buraya
ben hollandadayken genelde ik duyuyordum ben demekmişcok tatlı bi dil aslında
Ik moet tijdens de vakantie nederlands studeren. :) proficiat met u certificaat :) als je nog vragen hebt, mag je me gerust een berichtje sturen. :) böyle devam :) süpersinizHallooo allemaalll
ik heb Nederlands 1.2 certificaaaat
ik moet in vakantie nederlands studeren
Dank u welIk moet tijdens de vakantie nederlands studeren. :) proficiat met u certificaat :) als je nog vragen hebt, mag je me gerust een berichtje sturen. :) böyle devam :) süpersiniz
Heyyy, ik woon in Nederland. :)Dank u welwaar woon u ?