• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flavor Wave Turbo Fırın

Hipokondriyak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
47
0
86
İstanbul
Kızlar tv de sürekli izliyoruz. Aranızda deneyenler var mı? Ben de almak istiyorum ama tereddütlerim var; çünkü tv shoplardan görüp aldığımız şeyler genellikle işe yaramaz çıkıyor ve ücreti de öyle az buz bişey de deği. Kimse parasının çöpe gitmesini istemez :uhm:

Sitesi de var bu ürünün.Google a yazınca çıkıyor hemen.
Cevap verirseniz çok sevinirim kızlar lütfennnnn... a.s.

süpesin hep aklıma gelio tvde gördüğümde bizim sitedeki kızlar bunun hakkında ne düşüo acaba diodum
konu çok ii olmuş:lepi:
süper bi fırına benzio acep kullanan varmıdır?

süper birşey olarka gorunuyor ama bılemıyorum ..kullanan var mıdır aramızda

evet sinbo da çıkartmış fiyatı yarı yarıya bile değil daha ucuz:) ben de alıcam sanırım cok merak ediyorum yok mu kullananlar?

Ben de sinbodan aldım, gerçekten aynı fırın üstelik çok daha ucuz. Bugün ilk kez kullandık ve çok memnun kaldık, dondurucudan çıkarttığım eti üzerinde buzlarla olduğu gibi koydum, 20 dakika sonra gayet güzel pişmişti. Bu başarıyı umarım diğer yemeklerde de gösterir, yakın zamanda da kek yapmayı deneyeceğim...

Ben migrostan 2 hafta önce 59.90'a aldım ama o zaman mutfak eşyalarında kampanya vardı. Halen devam ediyor mu bilemiyorum...

Bu tv de çıkan ürünler iyi hoşda satış sonrası servis hizmetlerini de düşünmek lazım, 4 yıl önce magic bullet almıştım, bazı aksamlarına ihtiyacım var artık, internette araştırdım, servisten verilen cevap artık yurt dışından getirilmediği için elllerinde yedek parça yokmuş, ben aldıktan 1-2 yıl sonra sinbo aynısından çıkardı, keşke biraz daha bekleyip onu alsaymışım diyorum şimdi, yani bu servis işini de düşünmek lazım, Sinbo bu fırından da çıkarmış hem de daha makul fiyata, servis açısından Sinboyu tercih edin derim

ben bayıldım o fırına yaa çok terettüt ettim bu sinbodan korkulur vallahi sulu yemek filan da pişiyo mu bunda

Eveeeeettt.. Aldık kızlar aldıkk..!! Az önce siftahını yaptık. Tavuk o kadar yumuşak ve güzel pişti ki anlatamam. 45 dakikada pişti ama üst rafa patatesleri görmemiş gibi 4 tane birden koymasaydık daha da çabuk pişerdi.. =))) :dance:

Buarada her yerde yetkili servisleri ve 2 yıl garantisi var.. ;)

sinbo 5002 konveksiyonel fırın şu anda teknosalarda kampanyada.. 79 liraya aldım, köfte pişirdim az önce harika oldu, patateste koydum en alta fakat ben tabana koydum ızgaraya dizmek gerekirmiş o yüzden yumuşak oldu ama kesinlikle çok leziz..

flavor wave yada sinbo kullananlar, yaptığınız ve memnun kaldığınız yemekleri burda paylaşırmısınız?

merhaba canım. s,tede bunu ararstırırken senin yazını gördüm. sen sinbo mu kullanıyorsun memnun musun kısa sürede mi pişiriyr?

Back
X