• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anti-Aging Flavo c serum kullananlar ve sonucları

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

simirna35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
235
4
116
İzmir
arkadaşlar son zamanlarda cok duyar oldum bu serumu.ben de internetten siperiş verdim dün.bekliyorum gelmesini.kullanan arkadaşlar kullanım şekillerini ve sonuçlarını paylaşabilir mi lütfennnnn!

bu serumu duymamış olmak iyi mi kötü mi bilmiyorum; ama neden bu serum?? internetten yapıldığına göre satışı belki onaysızdır, kaçaktır ne biliimm?? çok mu cahilce oldu bu sorular:17:

yok yok eczanalerde satılıyo.ben de online eczaneden aldım zaten.yani öyle kaçak sahte falan bişey söz konusu değil.bazı arkadaşlarımın doktorlarının önerdiği bi serum yani bu.kozmetik değil.

ne kadarmış? faydasını gören varmı?seruma kac yasında basladınız kızlar
eczanede 67 tl civarı fiyatı var.ama 1 yıla yakın kullanılıyomuş.yani aylara bölünce fiyatı cok cok az oluyo diğerlerine göre.o yüzden bi de tercih ettim.ben ilk kullanıcam yaş 38 oldu :( bu seruma da kafam yattı bakalım...

bende suan serum var sen faydasını görürsen bitince bend ealırım bize haber et olurmu canım

evveeeettt kıslar.dünden beri kullanmaya başladım serumu.tuhaf biş kokusu var.ama ucuyo hemen.sabah aksam uyguluycam.bu sabah 3. kere sürdüm cildime.özellikle kazayağı bölgelerine sürmeye dikkat ettim.bi de 2 kaşımın arasında cocukluktan kalma bi yara izim vardır.ona sürdüm özellikle.eger o bölgedeki iz azalırsa süpperrrr olacak.cildim yumuşadı ve hoş bi doku aldı sanki.serumu sürüp yarım saat sonra da yağlarımı sürdüm cildime.(krem kullanmam ben yıllardır).hhaaaa bi kac damla da o yağlarımın içine damlattım.ve bayaaa da dayanacak gibi serum.bakalım zamanla anlıcas

bende bu serumdan kullanmayı düşünüyorum. uzun zamandır doğal yöntemleri denemeye çalışıyorum ama isteğim sonucu alamıyorum. bu serum mantıklı geldi ama etkili olurmu acaba. her duyduğumuzu kullandık cildimiz deneme tahtası gibi oldu. kullanan arkadaşlar nasıl sonuç aldı acaba söylenildiği kadar etklimi tavsiye edrmisiniz teşekkürler

5 gündür devam ediyorum ben de kullanmaya arkadaslar.evet bi yumusaklık hissediyorum hoş bi doku oluştu sanki cildimde.tabi çizgi çubuklar için konuşmak daha cok erken :) ben şimdilik memnunum.

serumu yeni alıp kullanmaya başladım.prospektüsü ingilizce olduğu için tam anlayamadım fakat açıldıktan sonra 3 ay içinde tüketilmesi gerekiyor sanırım.kullanan varsa yorum ve bilgi alabilir miyim lütfen.
osman müftüoğlu da bir yazısında bu serumdan bahsetmiş.kullanıp iyi etkiler görenler varsa paylaşalım arkadaşlar.

serumu yeni alıp kullanmaya başladım.prospektüsü ingilizce olduğu için tam anlayamadım fakat açıldıktan sonra 3 ay içinde tüketilmesi gerekiyor sanırım.kullanan varsa yorum ve bilgi alabilir miyim lütfen.
osman müftüoğlu da bir yazısında bu serumdan bahsetmiş.kullanıp iyi etkiler görenler varsa paylaşalım arkadaşlar.

merhabalar bu Flavo c serum için kullanmaya kaç yaşında başlanmalıdır...şuan 27 yaşındayım...tam olarak etki alanı nedir? :40:

Bana da doktor tavsiye etti.Ben yüzüme dermaroller yaptıktan sonra uyguluyorum.Gözle görülür fark var.

Flavo C Serum sorusu sorulalı aylar olmuş ama belki merak eden vardır hala :) Ben dermatologumun tavsiyesi üzerine 4 aydır kullanıyorum. Sonuçta kendisi c vitamini ve ben çok faydasını görüyorum. En azından celex-c gibi 300 Tl. değil fiyatı, ayrıca hemen hemen aynı sonuçları veriyorlar... Ben leke için kullanıyorum.

İçeriğindeki serbest C vitamini (levogyre) ile kırışıklıkları önlerken; yüz, boyun ve ellerde kahverengi lekelerin oluşumunu engeller.

Yıllar içinde vücuttaki diğer organlar gibi cilt de yaşlanır ve yüzde kırışıklıklar ortaya çıkar. Bu durum güneşe fazla maruz kalınırsa daha da belirgin hale gelir. Serbest radikaller, deride DNA yapısını tamir süreçlerini etkileyerek bozarlar. Bu durum kollajen ve elastin liflerinin yapısını değiştirerek cildin elastikiyetinin bozulmasına, ince çizgilerin belirmesine ve kahverengi lekeler oluşmasına neden olur.

Ürün Özellikleri:
FLAVO-C Serum(15 ml) özellikle levogyre (serbest) vitamin C′nin antioksidan etkisini en üst düzeye çıkartmak için hazırlanmıştır. Serum ideal olarak cilde penetre olur ve burada hücre membranlarına ulaşarak fotoprotektif etki sağlar. C vitamininin stimüle edici etkisi kollajen ve elastinin yeniden oluşumuna yol açar ve cilde tonik etkisi gösterir.

FLAVO-C Serum, güneşe uzun yıllar maruz kalan ciltte hücresel fonksiyonları uyandırır.
Bunun ötesinde Ginkgo Biloba ekstresindeki flavonoidler kollajen ve elastin sentezini stimüle ederler. Aynı zamanda kapiller duvarları güçlendirirler ve böylece kızarıklığa eğilimi azaltırlar.

Endikasyonları:
Cilt yaşlanmasını önleme
Kırışıklıklar ve ince çizgiler
Işığa bağlı cilt hasarı
Mat ve yorgun cilt

Kullanım Şekli: Cildi temizleyip kuruladıktan sonra sabah ve akşam FLAVO-C Serum′dan birkaç damla sürülür. Tamamen emilinceye kadar masaj yapılır. Gözlere temas etmesinden kaçınılmalıdır.

Kollajen ve elastin sentezini arttırır
İçeriğindeki nanozomlar sayesinde deriye mükemmel penetre olur

kızlar merhaba,

bu kremi hala kullanan var mı?
geçenlerde okuduğum bir dergide bu kremden bahsediyor,kullanan dergici hanımefendi ilk kullanımda bile cilde etki gösterdiğinden bahsetmiş..
kullanan ve faydasını gören/göremeyen bir arkadaş varsa deneyimlerini paylaşmasını rica edeceğim..

şimdiden teşekkürler

Back
X