Anti-Aging Flavo c serum kullananlar ve sonucları

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Evet kullandım krem değil serum c vitamini.Ben severek kullandım 2 yada 3 kutu bitirmişimdir.Antiaging bir ürün ben seviyorum yalnız kışın ve akşamları kullanmak lazım.Gündüzleri de güneş koruyucu sürmeden sokağa çıkmamak lazım bu serum kullanıldığında.

bende derma roller sonrası flavo c kullanıyorum. serum olanını.... bence en ideali bu.. aptal saptal kremlere para vereceğimize c vitamini serumu tek başına yeterli.. ben gayet memnunum.... ...

Flavo c yi ilk defa Osman müftüoğlundan duymuştum aşırı pahalı olmayan bir serum ve internetten sipariş verip kullanmıştım 2 sene önce pek birşey anlayamamıştım..
geçen sene yanaklarımda kızarıklıklar ve kuruluk oluşmaya başladı ve pütür pütür oldu cildiyecilerde çözemedi dermokozmetik nemlendiriciler kullanırım ama çözüm bulamadım neyse flavo c aklıma geldi sigara kullandığım için tekrar aldım kızarıklıklarımın üzerindeki pütürler geçti..ama gramajı çok düşük sadece..

bende derma roller sonrası flavo c kullanıyorum. serum olanını.... bence en ideali bu.. aptal saptal kremlere para vereceğimize c vitamini serumu tek başına yeterli.. ben gayet memnunum.... ...

tatlım dr roller sonrası nasıl uyguladığını anlatır mısın?

slm canım 4 ay kullanmışsın lekelerinde azalma varmı bende güneş lekelerim ve ince çizgiler için kullanmayı düşünüyorum c vitaminini bende etrafımdan çok duyuyorum hatta içten alınanan vitaminlerinde çok etkisi olduğunu duydum inşallah banada iyi gelir.

flavo c serumunu eczanede görmüştüm...ne yazıkki sarı renkteydi......oksitlendiğini anlayamıyalım diye herhalde bence bu serumu kullanmak zararlı bile olabilir

Merhaba, iyi gelmeyeceğini düşünmüyorum :) Sonuçta hepimizin cildinin yoğun ihtiyaçlarından biri c vitamini. Ve tabi hem içten hem de dıştan desteklemek gerekir. Düzenli olarak c vitamini (ağızdan) alabilirsiniz. Ben şu anda başka bir marka c vitamini kullanıyorum. Hepsinden de memnun kaldım. Cildin rengi açılıyor, daha gergin ve sağlıklı duruyor. En azından 40 yaşında olduğum belli olmuyor diye düşünüyorum :) Bir de hyalüronik asid tavsiye ederim. İçeren krem ve hapını kullanabilirsiniz, bence mücizevi etkisi var..:)

arkadaşlar flavo c nin 15ml si 65-70 tl. ödüllü estee louderin serumunun 75ml si 285 tl. aynı hesap. ucuz falan değil. aksine pahalı

arkadaşlar bende bugüne kadar çok çeşit kozmetik ürünü kullandım ama eczane Flavo C maskesini önerdi Mart ayında aldım cildimde elastik kaybı ve güneş lekeleri vardı mart ayından beri kullanıyorum ve cildime iyi geldi lekelerde azalma ve cildimde toparlama oldu uhu gibi bişey haftada bir kez yapıyorum çok iyi ben memnun kaldım 2. kutu maskeyi aldım haftada 1 kullanıyorum 3 aydır iyi geldi birde La roche posay ürünlerini kullanıyorum yağlı ciltliyim hayli bir dengelenme oldu cildimde tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…