Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabahtan beri içim sıkılıyor boğulacak gibi oluyorum diyen gülsemm in neden böyle olduğu anlaşıldı
ama ben o resmi göremiyorum ablacım...senağlamasenağlama
allah allah niyeki ben görüyorum sana biraz moral olsun gülümse istedim ama başaramadım galiba canım
sağol ablacım...a.s.
üstteki 3 taneyi görüyorum ama benimkini göremiyorum...
anlamadım bende...
olsun bende anlatırım deniz yada göl gibi bir suyun içindesin sadece saçlarının üst bölümü suyun üstünde elindeki fotoğraf makinasını ellerini yukarı kaldırmış şekilde tutuyorsun
kısacası suyun içindeyken fotoğraf çekmeye çalışıyorsun
:roflol::roflol:sağol ya.........eşimle bende düşünüyorduk zaten imaj değiştirmeyi:roflol:fikir verdin bize:roflol:gonca gülle eşi yeni imajlarını bulmuşlar:roflol::roflol:
HÜLYA nın kocası hülyanın örgüye merakı yüzünden zor anlar yaşıyormuş:roflol:
KRONİCKE milli piyangodan büyük ikramiye çıkmış kronick parayı alınca ilk iş evinde değişiklikler yapmış misafirliğe gelenleri zorla tuvalete sokuyormuş:roflol:
altın kaplama klozeti çok beğenen misafirler en çok tuvalet kağıdına bayılıyormuş
KRONİCKin oğluşunun oyuncaklarıda değişmiş:roflol:
işe rahat gidebilmek için bu altın kaplama hammeri yaptırmış
kk hanımlarını çekiştiren barçmanın eşi sonunda çareyi bulmuş laelaelaelaelae :roflol: :roflol:
(umarım darılmazsın ablacım :1hug:a.s.)
adıvar kocasını yamulta yamulta bu hale sokmuş
son aldığım habere göre EZBUZ en obur yarışmasında birinci gelmiş kendisini tebrik ederim:sm_cool::sm_cool: