Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Berşule göbeğine dövmemi yaptırmış mış mış
Hepiniz harikasınız ya der ve kaçarım..Ama içim gidiyor şurda böyle iki foto döktürmemeye
Beni bilenler biliyor..Hatırlayın benim köşemi..İlk orda başlatmıştık bu fotolu geyik sohbetini..Heyyy gidi günler heyyyyy..
lereenim abla
,yeşim abla hatırladınız değil mi?
Hepinizi seviyorum,içimden geldi valla silmeyecem işte bu mesajı..Silmeye kalkanı deşerimjeyyar
Yarın Özgürcede sıra .Onunda haberleri geliyor .Şimdilik hepinize iyi geceler .Hoşgörünüzden dolayı size öpücükler
hahahahaha beni yakalayamamışlarr oysaki benn deniz kenarında üstsüzz poz vermiştimm
ne biçimm magazincisiniz sizzzz
Sen söylersin de ben bulmam mı hehheee :smiley-cool:En edeplisini seçtim :roflol::roflol: O yanındaki kim jeyyar
Hepiniz harikasınız ya der ve kaçarım..Ama içim gidiyor şurda böyle iki foto döktürmemeye
Beni bilenler biliyor..Hatırlayın benim köşemi..İlk orda başlatmıştık bu fotolu geyik sohbetini..Heyyy gidi günler heyyyyy..
lereenim abla
,yeşim abla hatırladınız değil mi?
Hepinizi seviyorum,içimden geldi valla silmeyecem işte bu mesajı..Silmeye kalkanı deşerimjeyyar