Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr flaşınnn flaşşşşşş hatunlarıııı
topiğin acar muhabirleri başta barçman olmak üzere sizlere sesleniyorum 2012 yılı gireli sizin o birbirinden güzel flaş haberlerinize hasret kaldık haberiniz ola ....
lütfen lütfeeennnnnnnnnnnnnn eski formunuza geri dönün acar muhabir hanımlar olmuyo büle yawwwwwwwww
ne çok özlemişimm buraları..özelliklee geyik bölümünü nede olsa benim anavatanımdı buralar..kaç yıl oldu uğramayalı.. ehh hadii bakalım bismillah diorumm yeniden
hoş geldin de neden eli boş geldin hani nerde flaş haberben deldim hihihihihihihihi
Günaydın Sesüm
geliyormuu
huhuhu nabersiniz bakemm ..ula handan özledim seni hayırsız .. begüm döndümü döndüyse hafta arası bana kaç yawww edirneye gidiyorum diye
Günaydınnnnnn şekerrrrr begüş döndü ya sorma anacım dişle uğraşıyom sorma ne işler açtı başıma tabiiii hemen geliyom gittin uzaklara edirne diye sana gelirimmm hemen oradan avrupaya açılırım atıkkkkkk
bak ya senin şu işlerinden fenalık geldii... yok be ya o kadar uzak değilim.. avrupaya beraber açılak canoo ..öyle tek başına gitmek yok hıhhhhhhhh
oy oy oyyy kıyamam ben sana ... kanbersiz düğün olmaz tabe canımm .. bir valize sığarım zatenn
hu hu ben celdüm.