• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fl hl kısalığı ve çarpıklığı

Oznurrrdeniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
7
1
1
41
Merhaba arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.
14 haftalık hamileyim 13+6 da muayenede doktor fl(bacak) ve hl(kol) kısa ve el ve ayaklar içe dönük dedi. Fl 10 hl 9 du ikili test normalde doktor büyük ihtimalle cücelik var dedi. Perinatolog da öyle dedi. Doktor ısrarla sonlandır diyor. Varmı benimle aynı durumu yaşayan. Deneyimlerinizi sonuçları paylaşırsanız çok mutlu olurum.

14 haftalık hamileyim 13+6 da muayenede doktor fl(bacak) ve hl(kol) kısa ve el ve ayaklar içe dönük dedi. Fl 10 hl 9 du ikili test normalde doktor büyük ihtimalle cücelik var dedi. Perinatolog da öyle dedi. Doktor ısrarla sonlandır diyor. Varmı benimle aynı durumu yaşayan. Deneyimlerinizi sonuçları paylaşırsanız çok mutlu olurum.
allah yardımcın olsun ınsallah sapasaglam kucagına alırsın yavrunu
aılede varmı pekı cücelik veya esının aılesınde

Allah yardımcın olsun başka bir araştırma hastanesine git tek doktorla kalma benim bebeğimle domv sendromu diye konuştular yaradan hatırlı olanı bekledim maşallah tosunum iyi inş seninkine iyidir

Hamileliğimde bir kaç doktor gezdim. Fl hep kısa denildi. Biri kollar da kısa dedi.ikili test riskli öıktı. Bir sürü şey denildi. Biz aldırmak istemediğimiz için perinatolog bekleyin ve görün dedi. Bekledik. Neticede prematüre doğan ama çok sağlıklı olan bir çocuğum oldu. Şu an yaşıtlarından farkı yok. Acele etmeyin derim. İnşallah sağlıklı bit şekildr alırsınız kucağınıza.

Hamileliğimde bir kaç doktor gezdim. Fl hep kısa denildi. Biri kollar da kısa dedi.ikili test riskli öıktı. Bir sürü şey denildi. Biz aldırmak istemediğimiz için perinatolog bekleyin ve görün dedi. Bekledik. Neticede prematüre doğan ama çok sağlıklı olan bir çocuğum oldu. Şu an yaşıtlarından farkı yok. Acele etmeyin derim. İnşallah sağlıklı bit şekildr alırsınız kucağınıza.
Çok teşekkür ederim paylaştığınız için. Benim de aldırmak gibi bir niyetim yok ama çok endişeliyim. Sizin adınıza da çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah yavrunuz.

allah yardımcın olsun ınsallah sapasaglam kucagına alırsın yavrunu
aılede varmı pekı cücelik veya esının aılesınde
Sağolun. Dualarınız için teşekkür ederim. Ailede cücelik yok ama eşimin ailesinin boy ortalaması 1 50 civarında ve bacaklar kısa. Ve ailedeki diğer çocuklarda da fl kısa çıkıyormuş.

Allah yardımcın olsun başka bir araştırma hastanesine git tek doktorla kalma benim bebeğimle domv sendromu diye konuştular yaradan hatırlı olanı bekledim maşallah tosunum iyi inş seninkine iyidir
Çok sağolun inşallah ben de sağlıkla alırım kucağıma. Gideceğiz başka bir doktora daha bakalım inşallah sonuç iyi olur.

Çok sağolun inşallah ben de sağlıkla alırım kucağıma. Gideceğiz başka bir doktora daha bakalım inşallah sonuç iyi olur.
Merhaba bebeğinizle ilgili bir sıkıntı oldu mu acaba? Bana da cücelik dendi. Haftasına göre 5 hafta geriden geliyor fl boyu. Bebegimin cuce oldugunu ve aldirmam gerektigini soyledi perinatolog :(

Merhaba,
Doğum yaptıktan sonra yazmamışsınız. Doğum sonrası bir sıkıntınız oldu mu acaba?

Back