Fkirlerinize ihtiyacım var

grideniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
176
48
53
Günaydın kızlar erkek arkadaşım eylülde nişan ve isteme bir arada olsun, hazirandada düğünü yaparız dedi. Aynı şehirde olsak herşeyimi eksiksiz alır beklerdim ama ayrı şehirlerdeyiz ben ne alabilirim? Bazen mantıklı düşünmeyerek beğendiğim bardaklar aldım uzun yola kargoyla gideceğini düşünerek 4 tane nevresim 2 tane battaniye 3 tane pike bir de masa örtüsü aldım engilish home ve madam coco da indirim gördüğüm zaman almak istiyorum ve dayanamayarak bunları aldım sizce ne yapmalıyım kızlar yatak odası nevresimleri yatak örtüleri masa örtüsü vs. gibi kırılmicak şeyleri alsam mı ne dersiniz mesela şimdi pike zamanı geliyor ağustos gibi indirim olduğunda pikeleri tamamlasam en azından seneye alırken indirimsiz fiyattan almamış olurum hemde kafam rahat olur diye düşünüyorum benim durumumda olanlarınız elbet vardır bana bir akıl verebilirmisiniz lütfen :18:

sahsen ben de senin durumundayim. ne zaman ve nerede yasayacagimiz belli degil. nereye atanacagiz. yoksa sinavi kazanirsak hangi uni de uzmanlik yapacagiz vs.
ama eger sinavi kazanirsak da 5 6 ay sonra evlenicez yani anlayacagin cok muallaktayim bu yuzden indirimden bi seyler alayim istedim ben de.
suan 5 nevresim takimi aldim. biri english home 2 si sarev 1 i hobby 1 i de markasiz ama cok ucuzdu kullanilir bi sekilde diye aldim.
dedigin gibi yatak ortusu ve pikelerin takipcisiyim
english home da mutfak tekstilinde singing birds serisi vardi o serinin butun hepsini almak istedim ancak tukenmisti bunlar onluk, firin eldiveni, tutacak, runner, amerikan servis pecete takimi, mutfak havlusu, minderleri, caydanlik sicak tutucusu vs. tekrar boyle begendigim bi sey olursa alacagim sen de alabilirsin.
kirilmayacak olarak beb catal bicak takimi takip ediyorum suan cunku almak istedigim modele karar verdim. nehir in dalyan serisini istiyorum.
bi de tencerelere bakabilirsin ancak o sonraki is geliyor suan bana cunku calismaya eylul ekim gibi baslayacagim hayirlisiyla ve maas o zaman alacagim. buyuk alisverisi o zaman alacagim.
bir evde en cok havluya ihtiyac olur sanirim havlu al bol bol. bir de bornoz setlerini takip et indirimi vs.

Bende Trabzondan İstanbula gidicem.Hemen hemen herşeyimi aldım.Aldıklarım burda
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=639351

Eğer para biriktirebiliyorsan alma.Ama ben para biriktiremediğim için kendimi biliyorum ayrıca heveste ettiğim için çoğu şeyimi aldım çok ıvır zıvırlarım kaldı

Çok iyisiniz kızlar inşallah sizinde işleriniz isteğiniz gibi sorunsuz gider bana cesaret oldu valla artık alırken suçluluk hissetmicem bende para biriktiremiyorum böyle istediğim şeyleri almim dedikçe watsons gratise gidip ihtiyacım olmadığı halde duş jeli şampuan falan alıyorum sonrada dolabı bi açıyorum karşımda bitirilmeyi bekleyen bir sürü ürün artık israf etmek istemiyorum kızlar teşekkürler

canım ben senin yerinde olsam alırdım kuzenim samsundan ankaraya gelin gitti gelip giitikce arabalarını doldurup götürdüler. araba yok diyelim rica edersiniz birinden. bence almaya basla. sonucta aynı sehirde de olsan bi yerden bi yere tasıncak bi şekilde canım

Ben de Bodrum'a gideceğim ve alıyorum. Para biriktiremediğim için hem sonra çok sıkışıyor insan yavaş yavaş almak en mantıklısı...

Kırılacaklar dışında herşeyi alabilirsin bence para biriktirebiliyorsan ne ala ama alayım diyorsan bardak dışında nevresimler elektrikliler çkb takımı tencere hepsi alınabilir bence

Güzel fikirleriniz için teşekkürler kızlar bende izinle aynı düşüncedeyim birde çalıştığım yer mahmutpaşanın bir yokuş üstü herşey elimin altında uygun fiyatlı çok şeker bir sürü şey outlet mağazaları falan var evimde fatihte ordada çok uygun fiyatlı mutfak ürünleri var ankarayı bilmiyorum orda açıkçası kazıklanmak ve mecburiyetten almak istemiyorum kırılıcak şeyler dışındakileri alıcam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…