sahsen ben de senin durumundayim. ne zaman ve nerede yasayacagimiz belli degil. nereye atanacagiz. yoksa sinavi kazanirsak hangi uni de uzmanlik yapacagiz vs.
ama eger sinavi kazanirsak da 5 6 ay sonra evlenicez yani anlayacagin cok muallaktayim bu yuzden indirimden bi seyler alayim istedim ben de.
suan 5 nevresim takimi aldim. biri english home 2 si sarev 1 i hobby 1 i de markasiz ama cok ucuzdu kullanilir bi sekilde diye aldim.
dedigin gibi yatak ortusu ve pikelerin takipcisiyim
english home da mutfak tekstilinde singing birds serisi vardi o serinin butun hepsini almak istedim ancak tukenmisti bunlar onluk, firin eldiveni, tutacak, runner, amerikan servis pecete takimi, mutfak havlusu, minderleri, caydanlik sicak tutucusu vs. tekrar boyle begendigim bi sey olursa alacagim sen de alabilirsin.
kirilmayacak olarak beb catal bicak takimi takip ediyorum suan cunku almak istedigim modele karar verdim. nehir in dalyan serisini istiyorum.
bi de tencerelere bakabilirsin ancak o sonraki is geliyor suan bana cunku calismaya eylul ekim gibi baslayacagim hayirlisiyla ve maas o zaman alacagim. buyuk alisverisi o zaman alacagim.
bir evde en cok havluya ihtiyac olur sanirim havlu al bol bol. bir de bornoz setlerini takip et indirimi vs.