kk birinci noteri kinayeye zeka barajı konsun istiyorum ben mesela Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2017 24.901 113.525 11 Ağustos 2021 Konu Sahibi Ahuu14 #21 Ahuu14 .!.: Evet baya zordu ben liseyi açıktan okudum daha da zor oldu Benim için Genişletmek için tıkla... tebrik ederim açıktan lise okumak gerçekten çok zor. o kadar çok ders var sistem o kadar zor ki ama iki yıllık sayısal bölümü de lastik gibi uzar sağlam bi temel yoksa. bi sene daha sınava hazırlanmak daha mantıklı bence.
Ahuu14 .!.: Evet baya zordu ben liseyi açıktan okudum daha da zor oldu Benim için Genişletmek için tıkla... tebrik ederim açıktan lise okumak gerçekten çok zor. o kadar çok ders var sistem o kadar zor ki ama iki yıllık sayısal bölümü de lastik gibi uzar sağlam bi temel yoksa. bi sene daha sınava hazırlanmak daha mantıklı bence.
Ahuu14 Yarabbim büyüksün... Kayıtlı Üye 28 Şubat 2014 3.908 3.712 11 Ağustos 2021 Konu Sahibi Ahuu14 #22 kk birinci noteri .!.: tebrik ederim açıktan lise okumak gerçekten çok zor. o kadar çok ders var sistem o kadar zor ki ama iki yıllık sayısal bölümü de lastik gibi uzar sağlam bi temel yoksa. bi sene daha sınava hazırlanmak daha mantıklı bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim , bakalım ben açıkçası , iş imkanı olarak da geleceğe yönelik bi bölüm tercih etmek isterdim ama pek mümkün görünmüyor
kk birinci noteri .!.: tebrik ederim açıktan lise okumak gerçekten çok zor. o kadar çok ders var sistem o kadar zor ki ama iki yıllık sayısal bölümü de lastik gibi uzar sağlam bi temel yoksa. bi sene daha sınava hazırlanmak daha mantıklı bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim , bakalım ben açıkçası , iş imkanı olarak da geleceğe yönelik bi bölüm tercih etmek isterdim ama pek mümkün görünmüyor
Dream Theater Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2018 1.190 2.314 11 Ağustos 2021 Konu Sahibi Ahuu14 #23 Sosyal hizmetler 2 yıllık tutabilir. Sonrasında dgs ile 4e tamamlarsınız.
kk birinci noteri kinayeye zeka barajı konsun istiyorum ben mesela Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2017 24.901 113.525 11 Ağustos 2021 Konu Sahibi Ahuu14 #24 Ahuu14 .!.: Teşekkür ederim , bakalım ben açıkçası , iş imkanı olarak da geleceğe yönelik bi bölüm tercih etmek isterdim ama pek mümkün görünmüyor Genişletmek için tıkla... cnc operatörlüğü var bi araştır istersen. onun da bölümü varmış galiba. geleceği parlak diye duydum
Ahuu14 .!.: Teşekkür ederim , bakalım ben açıkçası , iş imkanı olarak da geleceğe yönelik bi bölüm tercih etmek isterdim ama pek mümkün görünmüyor Genişletmek için tıkla... cnc operatörlüğü var bi araştır istersen. onun da bölümü varmış galiba. geleceği parlak diye duydum
Ahuu14 Yarabbim büyüksün... Kayıtlı Üye 28 Şubat 2014 3.908 3.712 11 Ağustos 2021 Konu Sahibi Ahuu14 #25 kk birinci noteri .!.: cnc operatörlüğü var bi araştır istersen. onun da bölümü varmış galiba. geleceği parlak diye duydum Genişletmek için tıkla... Araştırayım , tekrar teşekkür ederim
kk birinci noteri .!.: cnc operatörlüğü var bi araştır istersen. onun da bölümü varmış galiba. geleceği parlak diye duydum Genişletmek için tıkla... Araştırayım , tekrar teşekkür ederim