Fİzyoterapi mezunları ve fizyoterapist yakını olanlar bakabilir mi?

Irem99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
106
19
25
Ben fizik tedavi okuyorum 2.sınıfa geçtim.İnternette yazılan bazı olumsuz görüşler benim canımı çok sıktı.Mesleğin çok yorucu olduğu ve gerekli değeri görmediği hakkında.Ben çalışıp bu meslekte donanımlı olabiliceğime inanıyorum fakat bu meslek benim günlük hayatta sürekli yorgun olmamı sağlayacak bir meslek mi? Bu beni gerçekten tedirgin ediyor.Lütfen bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi?

Bundan 6-7sene once bi anda ftr cok populer oldu ancak artik cok fazla mezun oluyor ve is sıkıntısı cekiyorlar. İs bulsalar dahi az maasa razi olmak durumunda kaliyorlar ben ftr okumuyorum ama okuyan arkadaslarimdan aldigim bilgi bu.

Bundan 6-7sene once bi anda ftr cok populer oldu ancak artik cok fazla mezun oluyor ve is sıkıntısı cekiyorlar. İs bulsalar dahi az maasa razi olmak durumunda kaliyorlar ben ftr okumuyorum ama okuyan arkadaslarimdan aldigim bilgi bu.
İşsizlik şuan tüm mesleklerde var.Önü şu sıralar tek açık olan tıp o da benim puanımdan yüksek.Ben mesleğin zorluğu ve yoruculuğunu merak ediyorum.Bi bilginiz var mı acabaa

X