Fiziksel Görüntü Handikapı

şu anda aklına takılmışsa ileride de takılma ihtimali yüksek bana göre.hani ilk görüşte aşk vardır ya körü körüne seversin kusurlarını görmez gözün.bence böyle bir duygu içersinde değilsin bu yüzden mantığın devrede ve kusurları da görüyorsun haliyle.
ilişkinin ilerlemesine zaman tanı.kendini de tartmış olursun.belki de tamammen aklından çıkacak.bambaşka özellikleri ile sana çekici gelmeye başlayacaktır.fırsat vermen lazım.

ne demek istediğini anlıyorum
eğer sen hayatında aşk istiyorsan bence burda kes
ama hayat en fazla 3 sene sürecek aşkla da yürümüyor malesef
belki kişiliği çok iyi bir insan, belkide çok uyumlusunuz bunuda görüşmeden bilemezsin
eğer uyumlu bir ilişkiniz olursa emin ol karşındaki insan gözüne çok daha güzel görünecek
ama tam tersi olursa iyice berbat görünür gözüne

sana şöyle bir örnek vereyim ben 3 sene bi insanla beraberdim, ilk gördüğümde bir etkilenme yoktu (senin gibi çok beğendim de diyemem)ama arkadaşım çok ısrar edince, siz yapabilirsiniz diyince hadi deneyelim diyip başladım. O kişiyi sevdim değer verdim, hep bi yerlerde bi eksiklik var gibi geliyordu ama ne olduğunu bilmiyordum. Sonrasında ayrıldık ve ben nasıl oldu bilmiyorum ama birine aşık oldum, işte o zaman anladım ki o ilişkimde eksik olan aşktı ve aşk ilk görüşte olmayınca hiç olmuyor malesef

Bence iyice tanimaya calis tanidikca daha iyi anlarsin karsindakini bu aradada karar verirsin ne yapman gerektigine baktin ki olmadi sende yarin evlenmiyorsun ya olmadi dersin biter,kimse kimsenin ayagina zincir vurmuyor gitmek isteyen gider,bitirmek isteyen bitirir bu senin de hakkin ben dene derim.

seversin ilerde öyle bi seversin ki kendinden bile korkarsın . bende esime ilk gördugumde bayılmıodum ama simdi cok bayılıyorum.

sana söyleyebılecegım tek şey kardeşim bende önceden fiziksel özelliklerini begenmeyerek bırıyle bırlıkte olddugum ve de sevdım. zaten karsındakı ınsan senı mutlu ettıkce ondakı farklı güzeliik ve özellikleri keşfediyorsun. bıraz cesaret. fiziksel özellik o kadar da önemli değil bence.

evlilikte fiziksel özellik şüphesizki en son aranacak bir özellik evleneceğin kişinin karakteri çok önemli
ayrıca itici gelmediğinide belirtmişsin onu biraz daha yakından tanımaya çalış kararını ona göre ver bence

Canım arkadaşlarım yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim.
Güzel bir aşk yaşamayı herkes ister,ileride bu çocuğa aşık olsam çokta iyi olur.Ama illa deli gibi aşık olmak istiyorum demiyorum.Genelde mantık yönüm ağır bastığı için,bana değer verecek,saygı ve sevgi gösterecek birini istiyorum hayatımda.Tanıdığım kadarıylada bunları yapan biri şimdilik.
Sizden ve çevremden aldığım tavsiyelerle bu çocuğu tanımaya devam edeceğim.Çünkü tamamen itmedi demiştim,tanımaya değer bir kişi olduğunu düşünüyorum.
Tekrardan hepinize teşekkür ederim.

Canım iç güzellik önemli ama benim için dış görünüşte önemli.Hani elektrik meselesi ten uyumu falan diyolar ya:nazar:
Ben de çok detaycıyımdır ve çok mükemmelletçiyimdir.Benim karşıma çok yakışıklı da çıktı ama ısınamadım ne biliyim davranışları falan bana itici geldi veya huyu.Tabiki de çıkmadım.Ama ilk çıktığım yani şu an ki sevgilim çok fazla yakışıklı değil ama seviyorum işte.Ben aşkımın beni sevmesini seviyorum:eek:Bende ısrarcı oluşu vazgeçmeyişi daha bir sürü şey.Ben öğrendim ki dış görünüşte bir yere kadarmış.
Bilmiyorum sen hiç mi birşey hissetmiyorsun acaba:1no2:Ama eğitim durumu da önemlia.s

Son düzenleyen: Moderatör:
bence bi bütün ilişki olayı..eğer teni çekmediyse görünüşü çekici gelmediyse bi zaman sonra ben ne yapıyorum diyebilirsin..illa birinin çekici gelmesi için güzel olması gerekmiyor..kimisi direk giyime bakar kimisi yüz güzelliğine..ne sadece mantık oluyor nede sadece sevgi..ikisi bi arada olmalı ki bi karışım olsun..biraz zamana bırak baktın ki durum aynı değişen bişi yok o zaman daha fazla ne onu ne de kendini üzmeden son ver ileride çünkü sevgiyi de arıyacaksın mantık olayı bitecek

cnm sana bir örnek veriyim ben eşimi 9 yıl önce tanıdım 6 sene çıktık 7. sene nişan yaptık 2 yıldırda evliyiz eşimi ilk gördüğümde nasıl bi tip bu dedim ne yalan söyliyim ama tanıdıkça güzelleşti gözümde şimdi benm koca dünyanın en yakışıklı adamı:asigim: denemeye değer benceyerimseniben

Ben de dış görünüşe çok önem veren çok detaycı,mükemmeliyetçi bi insanım,kendi görüntüm için de öyleyim elbette,yani hiç içine sinmiyorsa bi süre sonra soğuyabilirsin,kendi gözünde yanına yakışması çok önemli,başkaları sizi yakıştırmış yakıştırmamış hiç sorun deil,herkes her şeyi söler,elin ağzı torba deil ki...ama senin gözünde durum ne çok önemli,eğer içine sinmiyorsa kimsenin gazına gelme sırf ii biri diye,ben anladığım kadarıyla sen bu kişiye ısınamamışsın ama,eğer bu adamı seviyorsan,sevebileceğine inanıyorsan bi şans ver,seversen inan dış görüntü geçici gerçekten,çok yakışıklı bi adamla mutsuz da olabilirsin

Bence kişiyi tanımakta yarar var .Fiziksel görünümünün dışında başka özellikleri çekici geliyorsa , o özellik sonradan oluşabilir .Çok itici gelmedikten sonra ,fiziksel çekim sonradan olabilir diye düşünüyorum .Nice erkekler vardır, ilk bakışta hiç yakışıklı gelmeyebilir ama,duruşu konuşması , bakışları ile bir anda gözünüze çok farklı gelebilir.Yine aynı şekilde çok yakışıklı birinde, tersine duyguları yaşayabilirsiniz .Yani artı başka özellikler varsa , biraz şans vermeli diyorum .Ama bütün bunların sonunda fiziksel çekim şart.

X