Fiziksel Görüntü Handikapı

E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2
Bilirsiniz her ne kadar iç güzellik önemli desekte hayatımıza almaya düşündüğümüz erkeğin ilk fiziksel özelliklerine bakarız.Ben bu aralar şöyle bir handikap yaşıyorum.Kolay karar veremediğim ve detaycı biri olduğum için bunu yaşıyorum.Şöyle:
Bu insanı ilk gördüğümde beni tamamen çekmedi,tamamen itmedide.Ama düşünce olarak ilişkiye,evliliğe,kadına olan bakış açısı bana göre mantıklı,yani eşini mutlu edecek biri öngörülerime göre.
Korkum ise şuedim ya bazı fiziksel özelliklerini beğenmedim diye,yarın öbür gün olacak yakınlaşmalarda bahsettiğim şey olumsuz bir faktör olabilir mi?Belki benimle aynı şeyi düşünmeyeceksiniz ama fiziksel görüntüde benim için önemli.Benimle yakınlaştığında bazen bu nedenden dolayı ona ben yaklaşmak istemeyebilir miyim?Bilmiyorum anlatabildim mi?Yani fiziksel olarakta çekim olmalı benim için.Off sanıyorum iyi ifade edemedim.
Sizin eşiniz ya da sevgilinizde oldu mu?İlk önce hiç beğenmeyip sonra sevdiğiniz aşık olduğunuz?
Bu arada eğitim durumlarımız da farklı.O lise son terk yani ortaokul mezunu, ben önlisans mezunuyum.Ama kendini yetiştirmiş biri.
Yapıcı olmayan eleştiri yapacak olanlar lütfen msj yazmasın.Sadece fikirlere ihtiyacım var.

• Konu Sahibi EU2
sevmediğibeğenmediği birine aşık olan ve mutlu olan arkadaşımoldu,sadece dış görünüşe bakınca ilk başta böyle oluyor,belki karakteri tam size göre,eğitim durumuna gelince,o lise son terk diyorsun ,sen ondan 2 sene fazla okumuşsun,öyle bir sorun olacak durum yok bence,bende okul okuyacağıma keşke liseden sonra gelen iş teklifini kabul etseydim daha iyi yerlerde olurumderim hep,sen okurken o bir işte tecrübe edinip mesleği olduysa odahada güzel,allah hayırlısını versin hakkında.

• Konu Sahibi EU2
aynen bende bıraz...ıncelerım...şöyle bır sey var...aşık degılsınız aşık olsaydınız..onun fızıkı ozellıgı..sorun olmazdı....
şimdi mantıkla duygu arasındasın...
bence sen bu fızık ozellıgını sorun yaparmışın gıbı geldı...
yanı bır muddet hersey yolunda gıtsede...sankı bır seyler eksıkmış gıbı gelebılır...
bence eger boyle dusuneceksenız...hemen sınırları koyun nesız uzulun nede karsı tarafa umut verın....

• Konu Sahibi EU2
hemen yarın evlenmeyecekseniz..
bahsettiğiniz çekimin oluşup oluşmadığını bir süre sonra hissedersiniz..
ama şuna inanıyorum sevdikçe insanın gözüne hoş geliyor karşıdaki erkek..
bu sebeple kafaya çok takmayın bence.. ayrıca madem lise sondan terk 1 yıldan kısa bir sürede lise mezunu bile olabilir desteğinizle,kolayca..

• Konu Sahibi EU2
bence insan yakışıklı olmayan birine de aşık olabilir biraz tanı bakalım seni çekecek mi yoksa itecek mi ben çünkü ilk başlarda çok itici bulduğum ve sürekli kavga ettiğim birine aşık olmuştum

• Konu Sahibi EU2
Bana göre bu soruyu soruyorsanız o insan sizin için doğru değil, Bu insan belliki sizin kriterlerinize göre değil... Fiziksel çekim bence önemli ve bu sizde oluşmamış. Kendinizinde onuda bana göre yormayın çünkü fiziksel çekim sonradan oluşabilecek birşey değildir. Ha her fiziksel çekim duyduğunuz insanlada mutlu olmayı düşünmeyin, yok böyle bir garanti.

• Konu Sahibi EU2
eğer kendini sevdirirse an gelir fiziksel görüntüsüne hiç aldırmazsın,hatta deli gibi aşık olup başkalarından bile kıskanırsın hatta dünyanın en yakışıklı erkeği olur gözünde...mühim olan sana yaklaşımı

• Konu Sahibi EU2
Ic güzeli önemli tabiki bunu tartismaya bile gerek yok!!

Fakat ilk bakista bir insanin ic güzelligni göremeyiz gözümüze hitap ediyorsa firsat taniriz bize ic güzelligni göstermesine...ve taniyip asik olduktan sonra sevdikten sonra zaten dis güzellignin bir anlami kalmaz...

Bence sen zaten o insanin ic güzelligni görmek istemiyorsun cünkü gözüne hitap etmedi...benneyaptımki

• Konu Sahibi EU2
kim ne derse desin önce dış görünüşe bakıyoruz.daha sonra ilişki iyiye gidiyorsa bu harika birşey oluyor.gitmiyorsa ister istemez boy pos ikinci planda kalıyor.çünkü ilişkiler dış görünüşteki mükemmelliklerle yürümüyor.fikirlerinin davranışlarının hatta diğer insanlarla olan ilişkileri bile ölçü olabiliyor.yaşınız daha genç sanırım.bence acele etmeyin.tam anlamıyla içinize sinecek birileri olabilir.yada çok ciddi sözler vermeden birbirinizi tanıyın.belki bambaşka bir insanla karşı karşıyasınız

fızıkı guzellık onemlı olsada o ınsanı guzel yapan karakterı ve sıze olan davranıslarıdr bence
bı dusunun cok yakısıklı ama sıze ılgı gostermıyo ve sızı cok uzuyo.
sız sırf yakısıklı dıye onunla beraber olurmuydunuz bence hayır
pekı dıs gorunusu cok etkıleyıcı degıl ama sıze dunyanın en guzel askını yasatıyo
ben zannetmıyorumkı yakısklı dııl dıye sızı boylesıne mutlu eden bırını terkedesınız.
bırbırınıze tanıma fırsatı verın belkı hersey cok guzel olacak
denemeden rısk almadan mutlulugu yakalayamzsnız

Tanımadığın bir insanın iç dünyasını bilemezsin.İlk bakışta dış görüntüsü de çekici gelmeli.Ama tanıdıkça kişilik olarak hitap eden bir insansa dünyanın en çirkini de olsa çok yakışıklı ya da güzel gelelbilir.Bu duygu da zamanla oluşacaktır.

insanların beğenisi farklıdır kimisi sadece dış görüntüye bakar kimisi iç görüntüye bakar kimisi ikisini de arar kimi kariyerine o yüzden içindeki ses ne diyorsa onu dinle sonucta hayat senin hayatın yanlış düşünüyorum hissine kapılma herkes aynı şeyi düşünecek diye bir kaide yok

çekmeli birkaç kez görüş bence arkadasca...olmayınca olmuyor..aşk elektrik şart bence..

tam tersini düşün..süper yakişikli biri..kaşi gözü burnu boyu posu acaip cekici..bir konusmaya basliyor " aman ya Rabbi! bi insan ancak bu kadar salak olabilir" diyorsun..böyle bir durumda o kişinin cekiciligi kalirmi gözünde? bence kalmaz..he eger dondurup kullanmayi düşünmüyorsan tabi :)

senin durumuna gelince korkularin yersiz bana göre..bi insanin içine zamanla alişilmaz,görmezden gelinmez..ama diş görünüşüne alişilir,görmezden gelinir..

yani hem sana cekici gelen hemde iç güzelliği sana uyan birinin diş güzelliğini bir süre sonra görmessin..alişir gözlerin..ama içi güzel oldugu için ona sevgin devam eder..cünkü sen gerçekten onu tam manasiyla sevmişsindir..sadece bedenini degil gerçegini,baki olanini,ruhunu sevmişindir..bu zaten dişina da vurmustur senin gözlerinde..

bende eşimi önce tanidim sonra sevdim..ama ben diş görünüşe cok fazla önem vermem..hatta diş görünüşüyle cok ilgilenen erkek bana hep salak gelir nedense :) ilk baslarda gerçekten hiç begenmiyordum eşimi..öyle ki tanidiktan sonra "sen eskiden de böyle yakişiklimiydin?" diye sormustum eşime :)))

bence sen biraz zamana birak olayi..kendini iyi tani..onu iyi tani..

beyninle kalbin ayni şeyi söylediginde hareket edersin

Ben güzele güzel demem,güzel benim olmayınca

bende ilk görüşte etkilenmedim sevgilimden ,

ama onu daha çok tanıyıp daha çok sevdikçe daha yakışıklı göründü gözüme
şimdi öyle olmasada dünyadaki en yakışıklı erkek gibi görünüo bana

gün geçtikçe daha etkiliyo beni dış görünüşü :asigim:

yani birine aşıksan eğer dış görünüşünü de seversin cnm
ama sanırım sen açık değilsin onun için şimdilik sana dış görünüşü hoş gelmeyebilir :teselli:

ama karar senin tabiki yerimseniben

bence aşk yaşamak istiyorsan karşındaki kişiden etkilenmelisin..bunu sadece yakışıklılık olarak algılama yalnız...bir insan çok güzel ya da yakışıklı olmayabilir ama sana çekici gelen bir tarzı vardır ya da davranışları tavırları seni etkiler.dünyanın en yakışıklı adamı gibi gelir sana.
ya da çok yakışıklıdır gözünü üstünden alamazsın bile,ama fikirleri,davranışları tamı tamına sana uymayabilir ve nasıl olsa değişir,ortak noktada bluşuruz dersin.
yani söylemek istediğim şu bir insandan fiziksel ya da ruhsal olarak etkilenmiş olabilirsin ve bu beğenmediğin ya da daha az beğendiğin yönlerini kamufle eder.
boşuna dememişler aşkın gözü kördür diye :)
ama anladığım kadarıyla sen bu kişiden ilk anda ne fiziksel ne de ruhsal olarak etkilenmişsin...yani fikirleri beğenmişsin tamam,eşini mutlu eder demişsin ona da tamam ama aslında "elektrik " yok.mantık olarak uyuşma var...uzun vadede mutlu olabileceğini düşünüyorsun.
aşık olur muyum dersen bilemem..tanıdıkça aşık olan insanlar da var, tanıdıkça aşık olmayan ama seven de var(hani derler ya aşk yerini sevgiye bırakır diye, aşkı yaşamadan sevgiyle başlayan ilişkilerden bahsediyorum)...
bence bikaç kez görüş arkadaş olarak sonra duruma bakarsın,etkilenip etkilenmediğine göre karar verirsin..

Canim bu durum ikiye ayrilir.

1. Fiziksel görünüsünü begenir, tanisir seversin yada sevmezsin.
2. Fiziksel görünüsünü begenmez, tanisir seversin ya da sevmezsin.

Fiziksel görünümle yakinlasmak istememenin bir baglantisini kuramadim ben.
Düsünsene kisilerin etrafinda bir sürü güzel kiz veya yakisIkli erkek varken insan belkide iclerinden en cirkinini seciyor.
Ask budur iste.
Güzellige müzellige bakmaz.

Senin durumun benim gibi,bende başta hiçç etkilenmedim,asla olmaz dedim,arkadaşlarım ısrar etti hemen karar verme dedi,3-4 görüşmeden sonra ısınmaya başladım ve inanki fiziksel olarak nasıl beğenmememişim diyorum şimdi,konuşurken dalıyorum bazen ona bakarken.O da lise mezunu,ben önlisans+açıköğretim 4 senelik bölüm bitirdim.Ben bunu önemsemedim ama o önemsiyor,o da şimdi açıköğretim olarak bitirmek istiyor.Kendini yetiştirmiş biri.Ben sınıf arkadaşlarımla karşılaştırdığımda bir fark görmüyorum.Yalnız şöyle oluyor senin üniversite anıların,kampüste yaşadıkların,arkadaşlıklarını o anlayamaz.Aşık olacağını sanmıyorum,ben aşık değilim mesela ama günden güne artan sevgi saygıya dayalı bir ilişki yaşayabilirsin.Bende düşününce eskiden aşık oldum da noldu diyorum,4 sene unutayamayıp acı çektim ,bana değer vermedi.Şimdi hayatımda beni çok seven,değer veren,el üstünde tutan sevgilim var ve benimde hergün sevgim artıyor.Kısaca acele karar verme diyorum.

canım oldu, aynen beni tarif etmişsin...
BEn eşimi ilk gördüğümde..bu ne yaa, biri şu çocuğa saçlarını öyle yapmaması gerektiğini söylesin, azcık ta kilo alsın demiş, dalga geçmiştim...Bizi yakıştıranlara, dünyadaki son erkek olsa dönüp bakmam diyordum...
Allah büyük işte, şimdi gözlerine bakıp bakıp ne kadar yakışıklı, iyi ki benim oldu diyorum
Merak etme o fiziksel çekim, görüştükçe sonradan da gelebiliyor yani

benim için dış görünümü beğenmek, o çekim çok önemli... evet. bakıyorum dış görünüşe ve o etkileşime. bende de olmadı mı olmaz gerçekten..kaç kere görüşsemde o beğenmeme varsa dış görüntüden kaynaklanan, olmuyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…