• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fiziğimi kafaya çok takıyorum.

Önemli olan iç güzelliği.
İnsanın özgüveni olması önemli olan.
Halka resmini yayınlayıp onaylanma ihtiyacı hissetmemek önemli olan.
Boy nedir ki? Önemli olan akıl mantık.

Dünyaca ünlüler o boyla insanların aklını alıyor ya sen niye takıyorsun yüzün çok güzel maşallah, shakira 1 60 bile değil , bizde de hazal kaya mesela ben çok begenirim onu yüzü çok güzel boyu da 1 55 falan senin gibi , sen artist bile değilsin manken olma hayalin mi vardı da ondan mı takıyorsun ? o dalga geçenlerde kıskançlıktan boyuna takmışlar belli ki anlamalısın.

Kara kuru dediğine göre arkadaki mi sensin önde ki kara değildi ama benim gördüğüm Şirin iki genç kız vardı bence haline şükür etmelisin şöyle düşün ilerde rahatlıkla topuklu giyebilceksin kimse de at gibi olmuşsun demiyecek fiziğin kim bilir kaç kez değişecek ya noldu bana diceksin belki , kusurlarını görmek yerine iyi yönlerini Gör bence

Aynı yaşta sayılırız.Bende kısacığım 160 ım.Evet kötü bir şey yani hoş değil kısa olmak ama napalım yani...İstersen dışardan belli olmaya tabanlıklar falan var. En azından dışarda kafan rahat eder.

İçerik silmekte moda oldu.
Ama alıntılayanlar saolsun resmi görebildim hehuheve

1-içerik silmek yasak, sana şimdiden güle güle diyelim.
2- 1.55 boy çok kısa değil, yaşın daha küçük 1.60 olursun. Bu da ortalama türk kadını boyu zaten.
3-eğer arkadaki sensen yüzüne çok açık tonda fondöten sürmüşsün, acil değiştir. Hatta bu yaşta kullanma öyle şeyler.
4-güzel, sevimli bir kızsın. Bunlar ergenlik hezeyanları, geçecek merak etme.

Back
X