fiziğim hakkında? kritik mi?

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
merhaba. bugün buraya bikaç arkadaş fizikleri hakkında eleştiri almak için başlıklar açmışlar. benim de ömrüm boyunca sıkıntı ettiğim bi sorunum var.
bana vericeğiniz samimi ve içten yanıtlarınız, hayatımın bundan sonrası için büyük bi yön vericek.
yaşım 20 boyum 167. kilo 43-42 arası gelip gidiyor. kiloma takıntılı olduğum onca gelgitli dönemim sırasında, ideal kilo denen şeyin büyük bi zırvalama olduğuna karar kıldım. bir insanın 5 kilo fazlası ya da eksiği olması çok doğal. önemli olan kişinin sağlıklı hissetmesi ve güzel göründüğüne inanması.
ben kilo alamıycam. daha doğrusu artık kilo alma çabama son verip özgüvenli bi kadın olarak yaşamak istiyorum.
kendimi bildim bileli zayıf bir kızdım.
ailem de öyle.
fotomu paylaştım.
bacaklarım biraz çarpık ve görüldüğü gibi ince, kollarım da ince. belirgin bi kalçam var. göğüslerim pek büyük sayılmazlar.
sadece şunu öğrenmek istiyorum
hastalıklı gibi mi görünüyorum?
gerçekten insanların dediği gibi zayıflıktan ölücek gibi mi duruyorum. görüntüm bahsedildiği kadar kötüyse kilo almaya çalışıcam. ama eğer öyle görünmüyosam, huzurlu şekilde yaşamak istiyorum bundan sonrası için. duyarlı yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
GvlRVZ.jpg

Canım bence başka bir fotoda daha çok belli olur,elbisede kilon fiziğin pek anlaşılmıyor.

Boyuna göre evet zayıfsın.Hastalıktan ölecek gibi olanlar halsiz zayıf olanlardır bence.Sen bu zayıflıkla aktifsen ağır yükü kaldırabiliyorsan çıt kırıldım diyorsan sıkıntı yok.

Birazcık, bir beş altı kilo kadarcık alman lazım bana göre.

Braz zayifsin evet ama yasin genc..ilerde insan illaki bir kac Kilo aliyor..Bu yuzden kafana takma..Kizken ben de cok zayiftim-simdi de veremiyorum.

zayiflik sultanlik,zaten yasin ilerledikce metabolizman ona gore yavaslar ve istemesende kilo alirsin.
hic takma kafana,hic kotu durmuyor zayifligin:KK68:

merhaba. bugün buraya bikaç arkadaş fizikleri hakkında eleştiri almak için başlıklar açmışlar. benim de ömrüm boyunca sıkıntı ettiğim bi sorunum var.
bana vericeğiniz samimi ve içten yanıtlarınız, hayatımın bundan sonrası için büyük bi yön vericek.
kiloma takıntılı olduğum onca gelgitli dönemim sırasında, ideal kilo denen şeyin büyük bi zırvalama olduğuna karar kıldım. bir insanın 5 kilo fazlası ya da eksiği olması çok doğal. önemli olan kişinin sağlıklı hissetmesi ve güzel göründüğüne inanması.
ben kilo alamıycam. daha doğrusu artık kilo alma çabama son verip özgüvenli bi kadın olarak yaşamak istiyorum.
kendimi bildim bileli zayıf bir kızdım.
ailem de öyle.
fotomu paylaştım.
bacaklarım çarpık ve görüldüğü gibi ince, kollarım da ince. belirgin bi kalçam var. göğüslerim pek büyük sayılmazlar.
sadece şunu öğrenmek istiyorum
hastalıklı gibi mi görünüyorum?
gerçekten insanların dediği gibi zayıflıktan ölücek gibi mi duruyorum. görüntüm bahsedildiği kadar kötüyse kilo almaya çalışıcam. ama eğer öyle görünmüyosam, huzurlu şekilde yaşamak istiyorum bundan sonrası için. duyarlı yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
GvlRVZ.jpg
merhaba açıkcası 167 boyda 42-43 kilo biri gibi durmuyorsun çok daha zayıf bekliyordum ama doğrusu evet zayıfsın. ben 168 im ve normal kilon 53-58 arası. kişinin vücut yapısına göre farklılıklar olabilir mesela ince kemik yağısına sahip kişiler daha balıketli dururlar sizdev öylesiniz bence bu yüzden 42 kilo gibi durmuyorsunuz fakat bence 50 kilo olsanız daha iyi görünürsünüz

bence gayet hoş. zayıfsın ama kötü bir zayıflık değil. gayet seksi bir fiziğin var derim ben.
yaşın kaç bu arada. yaş 28 falan oldu mu zaten istemesende hiç yemek yemesen bile kilo almaya başlıyorsun canım o yüzden bu günlerinin kıymetini bil

Amaann salla gitsin. 25 sene ideal kilo denen şeyin 12 kilo altında kaldım. Milyonlarca kere 'ayyy çok zayıfsın' lafları duydum. Artık gına geldi. Hamile kaldım30 kilo aldım. 10 ay oldu büyük bir hızla eski halime dönmekteyim. Şuan doğumdan sonra 25 kilo verdim. Ve şunu farkettim birazcık kilo bana yakışıyormuş. Ama yemek yemeyi sevmediğimden büyük ihtimalle o kalan beş kiloyuda veririm ben. Tamam kilo yakışıyo ama napıyım zorl mı yiyim?
Sağlığım yerinde çok şükür ben görüntümden memnunum kompleksli değilim. Eşim için sorun değil. Varsın bende böylw olayım...

millet zayiflamak icin deli olur ac geciyor midesini bozuyor
diyenler kiskancliktan demis ever bi 5 kilon olsa daha iyi gorunursun canim ama boylede supersin

hiiiic abarttiklari gibi birsey yok ortada, bir daha derlerse kasaba et borcum yok benim, fit ve saglikliyim millet zayiflamak icin kendini paraliyor, ben kendimi cok sansli hissediyorum bu konuda cok sukur de

suursuz insanlara deli oluyorum
Cok zayifsin olecek gibisin, cok kilolusun inek gibisin yaranmak mumkun deilllll

millet zayiflamak icin deli olur ac geciyor midesini bozuyor
diyenler kiskancliktan demis ever bi 5 kilon olsa daha iyi gorunursun canim ama boylede supersin

hiiiic abarttiklari gibi birsey yok ortada, bir daha derlerse kasaba et borcum yok benim, fit ve saglikliyim millet zayiflamak icin kendini paraliyor, ben kendimi cok sansli hissediyorum bu konuda cok sukur de

suursuz insanlara deli oluyorum
Cok zayifsin olecek gibisin, cok kilolusun inek gibisin yaranmak mumkun deilllll
ağlıycam mutluluktan. bi yoruma bu kadar seviniceğimi sanmazdım. ihtiyacım vardı sağol :)

Amaann salla gitsin. 25 sene ideal kilo denen şeyin 12 kilo altında kaldım. Milyonlarca kere 'ayyy çok zayıfsın' lafları duydum. Artık gına geldi. Hamile kaldım30 kilo aldım. 10 ay oldu büyük bir hızla eski halime dönmekteyim. Şuan doğumdan sonra 25 kilo verdim. Ve şunu farkettim birazcık kilo bana yakışıyormuş. Ama yemek yemeyi sevmediğimden büyük ihtimalle o kalan beş kiloyuda veririm ben. Tamam kilo yakışıyo ama napıyım zorl mı yiyim?
Sağlığım yerinde çok şükür ben görüntümden memnunum kompleksli değilim. Eşim için sorun değil. Varsın bende böylw olayım...
öyle mi çok sevindim çok. o zamanlar, evlenmeden önce kaç kiloydun ki:?

Şaka mı yapıyorsunuz kendinizi onaylatma derdinde misiniz anlamadım...??
duymak istiyorsanız söyleyelim, zayıf çirkin çarpık ince vs bir yeriniz yok gayet düzgün normal hoş güzel bir fiziğiniz var manken gibisiniz...

Tek sıkıntım 25 beden pantolon bulamamak. Boynumdaki kemiklerin fazla çıkık olması birde yanaklarım azıcık daha şiş olsa süper olacak

Masallah valla bence cok guzelsin. Hiç alma. Bak ben aldim o guzel hallerim gitti vermek icin ugrasiyorum.. cok da güzelsin bence..

X