How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Fiyto ısırgan otu özlü şampuan kullanan??duyan??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dnz_dnz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2009
322
28
118
Ankara
kızlar saçlarım aşırı dökülmeye başladı:gitme:..doktora gittim kan tahlili yaptırdım bi sorun çıkmadı.. en sonunda aktara gittim bu şampuanı ve yanında losyonunu verdi.
inşallah işe yarar çünkü bu gidişle yakında kel kalıcam :gitme::gitme::gitme:
kullanan varmı aranızda?? ya da duyan??

işe yararsa mutlaka yazıcam

Merhaba canım ...hiç duymadım bu şampuanı bende aktardan aldığım sarımsak ve ısırgan özlü şampuanı kullanıyorum.Umarım sana iyi gelir.

Merhaba canım ...hiç duymadım bu şampuanı bende aktardan aldığım sarımsak ve ısırgan özlü şampuanı kullanıyorum.Umarım sana iyi gelir.

inşallah canım .. ısırgan otu saça iyi geliomuş bendede işe yarar diye umut ediorm..

ben bu ay kullanmaya başladım saçımda çok dökülme vardı aktar tavsiye etti sarımsak özlü olanını aldım. şu ana kadar bir çok şampuan denedimhiçbirinden sonuç alamadım ama fiyko dan çok memnun kaldım ilk kullanımda dökülmem durdu.. saçlarım daha canlı ve dolgun görünüyor yani benim saçlarım fiyko yu sevdi .. ben çok memnunum inşallah sizde de işe yarar

ben bu ay kullanmaya başladım saçımda çok dökülme vardı aktar tavsiye etti sarımsak özlü olanını aldım. şu ana kadar bir çok şampuan denedimhiçbirinden sonuç alamadım ama fiyko dan çok memnun kaldım ilk kullanımda dökülmem durdu.. saçlarım daha canlı ve dolgun görünüyor yani benim saçlarım fiyko yu sevdi .. ben çok memnunum inşallah sizde de işe yarar

benimde çok dökülüyo:( ısırgan otluyu verdi inşallah işe yarar.. sarımsak özlü olan daha mı iyi acaba kokusu var mı? ve losyonuyla beraber mi kullandın canım

başka kullanan kimse yokmu??

canım ben fiyto nun sarımsaklı şampuanı 3-4 aydır kullanıyorum hemde yanında losyonu ile birlikte.losyonuda süper etkili saçları canlandırıyor ve parlaklaştırıyor.Dökülmelerim % 60 durdu diye bilirimki yazın güneşten çok yıpranıyordu ve döküüyordu.iyikide almışım diyorum.zemuszemus

fiytoyu saç dökülmesine karşı önerdiler, aktardan bana. yanında da küçük bir şişe losyon. düzenli olarak kullandım. Hiç bir faydası olmadı.bu yüzden ikinci kutuyu almadım.

fiytoyu saç dökülmesine karşı önerdiler, aktardan bana. yanında da küçük bir şişe losyon. düzenli olarak kullandım. Hiç bir faydası olmadı.bu yüzden ikinci kutuyu almadım.

ciddenmi:gitme:bende bugün ilk kez yıkadım bakalım düzenli kullanınca faydasını görecek miyimbilmiyorumkismile

benim kuzenim saclarında aşırı dökülme vardı.. kendisinin kullandığı karışımı bana tavsiye etti.. çok mükemel sonuç almıştı . ben de 6 aydır kullanıyorum. benim sorunum ise saclarımın cansız olması ve çok incelmesi ve dolgun görünmememsiydi.. o karışımı kullandığımdan beri sıkıntım bitti saclarım çok mükemmeleşti sizede tavsiye ederim. zaten forumdada uzmanın mailini verenler var.. ben de burda yazayım sizede inşalah faydası olur.*********** bu maile kendi sorununuzu yazarsanız size sac probleminiz konusunda önerilerde bulunacak .

kızlar saçlarım aşırı dökülmeye başladı:gitme:..doktora gittim kan tahlili yaptırdım bi sorun çıkmadı.. en sonunda aktara gittim bu şampuanı ve yanında losyonunu verdi.
inşallah işe yarar çünkü bu gidişle yakında kel kalıcam :gitme::gitme::gitme:
kullanan varmı aranızda?? ya da duyan??

işe yararsa mutlaka yazıcam

Canım saçların daha öncede dökülüyor muydu yoksa yeni mi başladı. ya benim 1 haftadır aşırı derecede dökülmeye başladı daha önce böyle bi problemle hiç karşılaşmadım :((( acaba mevsimsel olabilir mi ? Böyle bi durumla karşılasan var mı ? Bu arada dediğin şampuanın sarımsaklı olanını aktarda gördüm en kısa zamanda ben de almayı düşünüyorum. Aktara sordum kullananlar memnum mu diye alıyorlar ama gelipte kimse faydasını ya da zararını gördüm demiyor dedi.

Canım saçların daha öncede dökülüyor muydu yoksa yeni mi başladı. ya benim 1 haftadır aşırı derecede dökülmeye başladı daha önce böyle bi problemle hiç karşılaşmadım :((( acaba mevsimsel olabilir mi ? Böyle bi durumla karşılasan var mı ? Bu arada dediğin şampuanın sarımsaklı olanını aktarda gördüm en kısa zamanda ben de almayı düşünüyorum. Aktara sordum kullananlar memnum mu diye alıyorlar ama gelipte kimse faydasını ya da zararını gördüm demiyor dedi.

yok canım daha önce dökülmüyodu mevsimsel olabilir ama aşırı dökülüyor ve hala durduramadım..:(( fiyto yu kullandım ama bi işe yaramadı diyebilirim hatta birsürü kepek yaptı ki benm saçımda hiç olmazdı :( başka şampuan bakıyorum şimdi
canım sen doktora gittin mi,kan tahlili yaptır derim belki sorun başka bişeydir
dökülmeyi azaltan,durduran bir şampuan bulursan bana da haber ver olur mu :(

Back