Fiyatları Siz Belirleyin! Anlaşalım. Son Kalanlar! 37. Sayfada/satış durdurulmuştur.

kom olanın bandrolü var mı altında peki koruması.

Bandrol :) Sanırım siz arasında olan şeffaf yapışkandan bahsediyorsunuz. Tmm hiç giyilmedi ama yıkanmadıda değil yıkandı kalktı yerine o şekilde duruyor.

Bit pazarı bacım burası giyilmemiş zor bulursun :) Zaten satmak yasak.

ekledikleriniz içinde destekli olan bikini varmı fotodan pek anlaşılmıyor ?

Eki Görüntüle 992341

Destekli derken ben pek anlamadım ama bunların sütyen kısımlarında süngerleri var ama alttan telleri yok cnm hani sonradan çıkarılma falan değil alındığında da yoktu genelde boyundan bağlamalı olduğu boyuna asılınca zaten alttan tel koyma ihtiyacı duymamışlar demekki.

canım sütyen kısmındaki destekten bahsediyorum normal sütyen gibi hani bikinilerde de destekli oluyor ya

canım kom kalıbı mı zeki nin kalıbımı daha geniş hangisi genişse onu ekleyeyim şortun yanına.

canım sütyen kısmındaki destekten bahsediyorum normal sütyen gibi hani bikinilerde de destekli oluyor ya

Göğüs kalıbı gibi kalıpmı diyorsun cnm sen hani böyle alttanda bir şişliği olur o kalıbında göğüsü yukarı fırlatır. Yok bunlarda öyle abartı kalıp yok. Arkadaşın göğüsler iyiydi. Sadece süngerli içleri o kadar.

evet tam da öyle diyorum gögüsleri fırlatandan ben öyle arıyodum canım neyse tamam teşekkür ediyorum bol satışlarr

evet tam da öyle diyorum gögüsleri fırlatandan ben öyle arıyodum canım neyse tamam teşekkür ediyorum bol satışlarr

Cnm en çok dolgulusu bedenine göre olur ama sen karar ver. Altınada siyahlardan en ufağını ayarlarsın tek siyah takım olur. Bu 4 tl alt 3 7 TL'ye gelir.

Canim ben bugun telden bakiyorum demistim. Mavi marka tiSort, nike , us polo marKa tisort, zeki tek parca mayo ve zeki tek siyah alti istiyorum.reebok iptal olsun. Simdilik 5 parca sectim:) bir de benim esofman altlarina ihtiyacim var elinde orjinal temiz dhrumda esofman altlari var mi?

Eki Görüntüle 992361 Eki Görüntüle 992360 Eki Görüntüle 992362

Cnm seçtiklerin bunlar ama Zeki mayo koyu mor siyah değil. Reebook iptal ettim. Doğrumu cnm?

Eşofman altı çıkmadı şimdilik gardrop karıştırmaya devam bakalım neler çıkacak takipte kal bacım :)

Tam tamina bunlar canimcim pek te güzeller:) sen ptt hesabi actirana kadar daha biseyler alirim ekledikce. Istanbulun hangi semtindesin canim yakinsak belki elden alirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…