Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canm duruyorspor ayakkabı duruyomu
Ben yarın ayağıma deneyip yazarım çoktandır giymiyorumkalıbı nasıl peki 39 giyiyorum olurmu
olurda siz kac giyiyorsunuzBen yarın ayağıma deneyip yazarım çoktandır giymiyorum
Ben 38 giyiyorum ancak kış ayakkabılarını kalin corapla giyerim diye biraz büyük aldığım için sizede olabilir diye tahmin ediyorum normal bi corapla deneyip size yazicam birazdanolurda siz kac giyiyorsunuz
BekliyorumBen 38 giyiyorum ancak kış ayakkabılarını kalin corapla giyerim diye biraz büyük aldığım için sizede olabilir diye tahmin ediyorum normal bi corapla deneyip size yazicam birazdan
canm kusura bakma yeni fırsat bulup denedim bana büyük yani önden bi parmak fazla kalıyo kalıbı büyük yani ben 38 giyiyorumBekliyorum
20 tl demiştim ama 15 tl olurFiyat nedir
canm sendekinin resmini eklermisin ayrıca bende maşa değil düzleştirici tost birarada olan fakir filia varHamusum bebek cantasi mi ariyordun bende kraft marka var sac masasi ile takas yapabilirim takas isteyen cikti![]()
Canim tabletten giriyorum bebek 2.ci elde bir arkadasin konusuna yazdim ordan bakabilirsincanm sendekinin resmini eklermisin ayrıca bende maşa değil düzleştirici tost birarada olan fakir filia var
tm cnmCanim tabletten giriyorum bebek 2.ci elde bir arkadasin konusuna yazdim ordan bakabilirsin
yok canm :)Masa yok mu sende ben karistirdim o zaman bana masa lazım![]()
Karıştırdım o zaman Philips marka vardi birinde sen sandim kusura bakmayok canm :)