tamam canım o zaman özelden bilgileriini gönder canımm bide arkadaşın en geç salı gönderebilir dimii
evet canim en gec sali gonderir haberlesiriz zaten ben telden giriyorum msj yazamıyorum ozelden ilk sen msj atarsan bana oradan donus yapabilirim sana canim.sende adres bilgilerini gonderebilirmisin canimm :)
Canım şu renkli renkli olan baharlık 44bedene çokmu dar olur ?satislar devam ediyor
Canım şu renkli renkli olan baharlık 44bedene çokmu dar olur ?
Eki Görüntüle 1067112 Eki Görüntüle 1067113 Eki Görüntüle 1067114 orjinal converse 41 numara ama 40 kalıbında 38 tl.....
orjinal converse hala satistadir kacirmayin :)
Slm canm yine ben:) converse kaç cm yaziyo bi bakarmisin bide kullanilma durumu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
fiyat 10 tl ye düştü
bu akşam yine denedimmm olmuyooo( perşembe yada cuma eşim ptt kargoya gidecek çok sıra yoktur inş. yatırır bende kavuşurum pantolonuma:)))
öylemi canim belkide belli bir limit koymuslardir diye düşünüyorum artik aklima baska bir sebep gelmiyor çünkü( tamam canim persembe eve dönmüş olurum bende hayirlisi ile halledebiliriz inşallah o zaman )
iban kontrol ediniz yazıyo cnm...sinir olduumm:)) inşallah hallederiz bakalımm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?