Fiyatlar Düştü!! Alın Bitsin/satımıştır.

nasıl ödeme yapılcak ilk defa alıcamda bilmiyorum :)

ptt hesabım var oraya yatırcaksın canım bende ptt den kargoya vericem hemen takip numaranıda yazıcam sana tekrar bak istersen canım elediklerime beğendiğin birşeyler olur belki kargon boş gelmesin istersen

ptt hesabım var oraya yatırcaksın canım bende ptt den kargoya vericem hemen takip numaranıda yazıcam sana tekrar bak istersen canım elediklerime beğendiğin birşeyler olur belki kargon boş gelmesin istersen

kargo alırken ödeme olmuyormu artık

tamam tekrar bakayım ilginiz için sağolun :)

malesef canım ya pazartesi gittiğimde kağıt gelmişti oraya görevli tanıyorya artık direk söyledi kapıda ödeme kabul etmiyoruz dye
off off dur bi çaresini buluruz elbet

satma sakın benimkileri olmazsa alırım ne yapayım

Son düzenleme:
KAPATIYORUM SON FİYATLAR
BU FİYATLAR ÜZERİNE EKSTRA PAZARLIK YAPMAYINIZ LÜTFEN
KARGO ALICIYA AİTTİR
TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM HANIMLAR
EKSTRA PAZARLIK YAPMAYALIM LÜTFEN

PANTOLONLAR VE SON FİYATLAR

Eki Görüntüle 1061322 mango pantolon 15 tl giyilmedi
Eki Görüntüle 1061323 batik giyilmedi 10 tl Eki Görüntüle 1061324 de facto 7 tl ayırtılmıştır Eki Görüntüle 1061325 zara etiketi üstünde 25 tlEki Görüntüle 1061326 rodi 5 tl Eki Görüntüle 1061331 mango 12 tl Eki Görüntüle 1061332 şalvar tarzı pantolon 5 tl

elbiseler ve son fiyatları
Eki Görüntüle 1061357 adil ışık xs 10 tl
Eki Görüntüle 1061354 mango 10 tl Eki Görüntüle 1061358 çok şık abiye elbise 25 tl

Eki Görüntüle 1061413 koton 17 tl ayırtılmıştır
Eki Görüntüle 1061411 7 tl

kalan elbise ve pantolonlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…