Fiyatlar Düştü!! Alın Bitsin/satımıştır.

Eklentiler

• $20140208_005422.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 44

cıceklı bı elbısen varya canım bıde onun bedenı kac

bu mesajını yeni gördüm canım bunların hepsi olur sadece mangonun saks elbisesi olmazdı onuda çıkardım bunların içinden.

tamam tatlım çantada satısda sanmıstım
koton s beden elbıse harıc yukledıgım elbıse tsort falan varya tatlım onların hepsıne en son fıyat ne dıysun
mangonun saks mavisi elbisesinide çıkartıp hesaplıycam canım çünkü o da olmaz bedenine okey

canım indirimli fiyatlarıyla hesapladığımda 96 tl tutuyor düz 90 olur hepsi kaç parça olduğunu saymadım ama

ben ne fıyatını ne parcasını saydım valla
sana guvenıyorum
tatlım onlarıda alıyım ben ama 1 hafta sonra odem yapıyım olur mu ayırıver benım ıcın aşim 18inde maas alacak ozamn gonderıyım hesabına uygunmudur senın ıcın canım

saol canım benim
tamam canım uygundur son msjda yazdıkların senindir hatta satılmıştır diye yazıyorum bile tatlım

saol canım benim
tamam canım uygundur son msjda yazdıkların senindir hatta satılmıştır diye yazıyorum bile tatlım

tamam tatlım cok tesekkur ederım
eklıyecegın takın var mı canım aldıgım kolye bıleklıklerın cok hosuma gıttı valla
eğer varsa 100e tamamlayalım yoksa 90da kalsın canım

bu ürünler satılmıştır alan arkadaşa hayırlı olsun

tamam tatlım cok tesekkur ederım
eklıyecegın takın var mı canım aldıgım kolye bıleklıklerın cok hosuma gıttı valla
eğer varsa 100e tamamlayalım yoksa 90da kalsın canım
senin için takılarımı karıştırırım canım küpe falan düşünürmüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…