FİYATLAR ÇOK DÜŞTÜ HER ÜRÜN HEDİYELİ

aslında rengi pudra olup ışık maduru bir gecelik karşınızda.kutusunda yıkanıp koyulmuş ama sadece denenmiştir.kullanılmadı kusursuzdur.sadece 10 tl kaçırma ey vatandaşşşşş:92::132:

Canım bana dediğin düzleştiricinin resmini atar mısın canım markasıyla

valla hatırlamıyorum bitanem eve bi gideyim detaylı bişekilde yardımcı olurum hayatım

fiyatlarda yardımcı olurum kızlarr:21:

canımcım msj sürem var bu ara sıkıştımda o yuzden takas olsa iyi olurdu begendim elbise ve yukardaki takımı en son kaça bırakırsın peki ona göre hesabıma bakayım bende birde ölçüme uyumlumu 2si :)

canımcım msj sürem var bu ara sıkıştımda o yuzden takas olsa iyi olurdu begendim elbise ve yukardaki takımı en son kaça bırakırsın peki ona göre hesabıma bakayım bende birde ölçüme uyumlumu 2si :)
canım her ikiside bedenine göre olur tertemiz ürünlerdir.hiç pişman olmazsın.yıkanmış ütülenmiş misler gibi geçer eline.ikiside sıfır niteliğinde hayatım.ikisi 22 olur canım

:34:

canım her ikiside bedenine göre olur tertemiz ürünlerdir.hiç pişman olmazsın.yıkanmış ütülenmiş misler gibi geçer eline.ikiside sıfır niteliğinde hayatım.ikisi 22 olur canım

:34:

tamam cnm teşekkürler alıcagım zaman satılmamış olursa alıcam onları keşke suan alabilseydim ama bakalım kısmet :8:

Eki Görüntüle 970466 Eki Görüntüle 970470
buzmavisi çizgili esnek kumaşıyla üzerinizden çıkarmak istemiyeceğiniz harika bir gömlek.lağcivert pantolon yada etekle muhteşem bir görüntü elde ediliyor tavsiye ederim kilo ldığım için giyemediğim kıyafetlerimden.38-40 bedene göre 10 tl :52:

canım yarın mutlaka dön o zman .bende beğendiğin bişiler olursa takasta yapabiliriz .haberleşelim duruma göre.

canım yarın mutlaka dön o zman .bende beğendiğin bişiler olursa takasta yapabiliriz .haberleşelim duruma göre.

tamam canım baktım ama bedenim 42-44 old.için takaslık bişey bulamadım yarın arkadaşla konuşup almazsa ürünleri sana haber veririm iyi geceler hayatım

Back