FİYATLAR ÇOK DÜŞTÜ HER ÜRÜN HEDİYELİ

zara ayakkabılar ferideei arkadaşımıza satılmıştırrrr.güle güle kullansınn.

kuzum kargoya verdim takip nosunu saat 4 gibi verebilirizdediler ben işyerindeyimde şuan kargo gelmişken verdim.saat 4 gibi şubeden öğrenir yazarım sana tamammı meleğim.:16:

elbise arkadaşıma ulaşmış bile hızlı kargo burda gel arkadaş geeeeeeeeel

lcw xsıde marka çok severek aldığım bir bluz lağcivert üzerine çiçekli rengi tam belli değil.kusursuz bir bluz.m beden yazıyor ama lcw nin kalıpları malum.m-l bedene göre

Son düzenleme:

lcw marka siyah üstüne puanlı kusursuz bir gömlek daha .birkaç kez giydim bedenime uymadığı için satışta mağazadan almış gibi 38 yazıyor m-l bedene göre 72 kiloya kadar giyiyodum

yurt dışından hediye geldi çok hoş çiçekleri var harika bir bluz m-l-xl ye bile olur lastikli çünkü

lcw nin beyaz hırkası yumuşacık bir triko hem yaz hem kış rahatlıkla kullanabileceğiniz kusursuz bir hırka

harika bir kot ceket esnek bir kot hem blazer olarak hem spor ceket olarak kullanabileceğiniz kusursuz bir ceket.çok paraverdim bu cekete .gel gelelim şimdi olmuyor bana 38/40 (m-l)beden olanlar kesinlikle kaçırmasın .ölçü verebilirim isteyene kalitesi harika

harika bir elbise kesinlikle kısa değil diz altı ve çok kaliteli bir penye iç göstermez vücuda yapışmaz ölçü verilir tam yazlık kapalı bayanlar tunik olarakta kullanabilirsiniz

Back