- 7 Nisan 2009
- 2.502
- 96
- 363
- 40
bu harika ikili örtü satılmıştır kalan ürünlere tam hız devammmmmmmmmmmmmmmm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm foto koyarken yanına bende ve fiyatta yazarmısın teşekkürler
neyi beğendin güzelim yardımcı olayım
gülüm mesaj attım öğlen sana...kırmızı trençkot için almadın mı
kuzum bu trenci burdan birinden almıştım.geçen hafta görüştük kendisiyle gene onun başka bir ürünüyle değiştirme yapacaktık .o da hastalandı yapamadık.satışa koydum bende dün dönüş yaptı bana.haber bekliyorum ondan .anlaşamazsak takasımızı yaparız olurmu kuzum.senle yapmıcamda kimle yapcam bebekim![]()
valla hiçbir sorunu yok sadece kırmızı bi tane daha var onun 2 elbisesinde gözüm kalmıştı.sonradan pişman oldum olan bişeyden alacağıma neden elbise almadım diye gerçekten kusursuz taş gibi 30 tl ye aldım hemde.valla sıfırdan farksız.o elbiselere taktımda ondan.kusuru olsa yazarım zaten kuzumniye değiştiriyon bakim![]()
valla hiçbir sorunu yok sadece kırmızı bi tane daha var onun 2 elbisesinde gözüm kalmıştı.sonradan pişman oldum olan bişeyden alacağıma neden elbise almadım diye gerçekten kusursuz taş gibi 30 tl ye aldım hemde.valla sıfırdan farksız.o elbiselere taktımda ondan.kusuru olsa yazarım zaten kuzum![]()
yok kusurdan sormadım beden de olmamış olabilir ya da belirgin kırmızılardan olabilir diye cnm.:44:
yok bi kere giydim arkadaşlarında hoşuna gitti.
tamam canım evet hoşmuş neyse seneye alırım şimdilik yine yazlık şeyler alayımsıcaklar bastırır artıkın
Guselmis canmda suan antalyada hava asori sicak ve kisa kollu bisiler ariyorum aslinda.bu ürün canım![]()
Guselmis canmda suan antalyada hava asori sicak ve kisa kollu bisiler ariyorum aslinda.
Anladim tatlim da saol tsk ederimbu yarım kollu canım uzun değil kolları lastikli old. için ayarlanıla biliniyor.ama tabi gene sen bilirsin
bu yarım kollu canım uzun değil kolları lastikli old. için ayarlanıla biliniyor.ama tabi gene sen bilirsin
kızım ya bakmadıon mı halem:)
baktım anam baktım özeline de yazdım![]()