FİYATLAR ÇOK DÜŞTÜ HER ÜRÜN HEDİYELİ

canım anladım ben başka yerini ölçtüm..benimfi de yarım cm oynuyo olur o...ya ben o ayakkabıyı nerede görmüştüm:))tanıdık geldi

bende siteden aldım bunu zaten kuzum olurmu bu sana özeline bişey yazdıydım okudunmu

yok canım ruj kim ben kimmmmmm önümüzdeki ilk 3 yıl rujuimakyajı unutmalıyım bebekle ooooooo hayal oldu:)al batiği ver babeti hadi öptüm kaçıyom mutfağa:))

ee de hadi öle olsun balıımm yokmu başka elinde 42-44 bişeylerin kızz eee olmadı bu batikimizle yapcaz yapcak bişey yoook

yok canım ruj kim ben kimmmmmm önümüzdeki ilk 3 yıl rujuimakyajı unutmalıyım bebekle ooooooo hayal oldu:)al batiği ver babeti hadi öptüm kaçıyom mutfağa:))

senin en son eklediğin siyah şey nee bilemedim onu

canım meraba hayırlı satısların olsun :)

şuan giydiğim pantolon xside ın 42 k lıkralı bedenı. elınde buna uygun pantolonların kaldı mı (kadife kullanmıyorum )? birde ust ıcın uygun tşörtlerın var mı 42-44 beden arası cok da buyuk olmayan

Bakayim canim eve vi karistirayim vardir güzelim

Canım evde degilim suan ama eve geçince atayım resimlerini melegim bot da var istermisin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…