FİYATLAR ÇOK DÜŞTÜ HER ÜRÜN HEDİYELİ

canım anladım ben başka yerini ölçtüm..benimfi de yarım cm oynuyo olur o...ya ben o ayakkabıyı nerede görmüştüm:))tanıdık geldi:14:

bende siteden aldım bunu zaten kuzum olurmu bu sana özeline bişey yazdıydım okudunmu

yok canım ruj kim ben kimmmmmm önümüzdeki ilk 3 yıl rujuimakyajı unutmalıyım bebekle ooooooo hayal oldu:)al batiği ver babeti hadi öptüm kaçıyom mutfağa:))

ee de hadi öle olsun balıımm yokmu başka elinde 42-44 bişeylerin kızz eee olmadı bu batikimizle yapcaz yapcak bişey yoook

yok canım ruj kim ben kimmmmmm önümüzdeki ilk 3 yıl rujuimakyajı unutmalıyım bebekle ooooooo hayal oldu:)al batiği ver babeti hadi öptüm kaçıyom mutfağa:))

senin en son eklediğin siyah şey nee bilemedim onu

canım meraba hayırlı satısların olsun :)

şuan giydiğim pantolon xside ın 42 k lıkralı bedenı. elınde buna uygun pantolonların kaldı mı (kadife kullanmıyorum )? birde ust ıcın uygun tşörtlerın var mı 42-44 beden arası cok da buyuk olmayan

canım meraba hayırlı satısların olsun :)

şuan giydiğim pantolon xside ın 42 k lıkralı bedenı. elınde buna uygun pantolonların kaldı mı (kadife kullanmıyorum )? birde ust ıcın uygun tşörtlerın var mı 42-44 beden arası cok da buyuk olmayan

Bakayim canim eve vi karistirayim vardir güzelim

Canım evde degilim suan ama eve geçince atayım resimlerini melegim bot da var istermisin canim

Back