- 7 Nisan 2009
- 2.502
- 96
- 363
- 40
canım anladım ben başka yerini ölçtüm..benimfi de yarım cm oynuyo olur o...ya ben o ayakkabıyı nerede görmüştüm:))tanıdık geldi![]()
bende siteden aldım bunu zaten kuzum olurmu bu sana özeline bişey yazdıydım okudunmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım anladım ben başka yerini ölçtüm..benimfi de yarım cm oynuyo olur o...ya ben o ayakkabıyı nerede görmüştüm:))tanıdık geldi![]()
tm canm engele takılmıştımbende siteden aldım bunu zaten kuzum olurmu bu sana özeline bişey yazdıydım okudunmu
tm canm engele takılmıştım
son eklediğim uyar sana lcw
hangisi o bi belirle kuzummm
sen deri sanmıştın ya ama ben ne seçcem senden ürünün kalmamış bana uygun hain seni:)
heehehhe rujj verelim size poşetlik verelim efendim![]()
yok canım ruj kim ben kimmmmmm önümüzdeki ilk 3 yıl rujuimakyajı unutmalıyım bebekle ooooooo hayal oldu:)al batiği ver babeti hadi öptüm kaçıyom mutfağa:))
yok canım ruj kim ben kimmmmmm önümüzdeki ilk 3 yıl rujuimakyajı unutmalıyım bebekle ooooooo hayal oldu:)al batiği ver babeti hadi öptüm kaçıyom mutfağa:))
Kotun fiyatı ve bedenı nedır esnek mi :)
Evet canım esnek ve yumusacik 15 tl tas gibi hicbir kusuru yok
Tatlım beden nedirrr :)
canım meraba hayırlı satısların olsun :)
şuan giydiğim pantolon xside ın 42 k lıkralı bedenı. elınde buna uygun pantolonların kaldı mı (kadife kullanmıyorum )? birde ust ıcın uygun tşörtlerın var mı 42-44 beden arası cok da buyuk olmayan
elinizde 38 no tıpuklu ayakkabı varsa bakabilirim
38 yok canim 40 numara var
tamam canım bende 40 giyiyorum bakabilirim 38 noyu anneme bakmıştım
canım bak bu var 40 no yeniden farksız Eki Görüntüle 1042955 10 tl hemde