Eki Görüntüle 1024759 Eki Görüntüle 1024760 Eki Görüntüle 1024761 Eki Görüntüle 1024762 Eki Görüntüle 1024765 Eki Görüntüle 1024766
bu ürünler tevemin oldumu kızzzz
Canim kargon geldi. Hersry tam geldi. Pantolon buyuk geldi azicik ama daraltilabilir.tesekkur ederim
bu tertemiz insandan alışveriş yapmak bir zevkti burdanda cook teşekkür ederim onu seçin pişman olmazsınz
bu ikisini diyorum canım sana uyarsa?
sende benden başka üründe secersin yanına ?
Slmlar 44 yada 46bedene uygun kiyafwt warmi sayfalarinizda cook sayfaniz olmus ona gore arama yapayim die soruyorumda
bitanem ürünlerim geldi hediyelerin içinde çook teşekkür ederim botun fermuarını kapatamadım tombiş bacaklarımdan dolayıama harika ürünler teşekkür ederim
bu siyah çanta kaldı elimde canım tek bebeğin küçük değiilse ve kızsa diğer konumada bakabilirsin bitanemAnladim ca bu sayfadaki siyah ve oncdeki sayfada kirmizi yada narcicegi buyuk gordum bu ikisi mi war sadece.aslinda bebegim war malum buyuk canta cok ii oluyo kiyafet bez hepsini koyup cikiyorum.
Tamam canm baktim iki konuyada kiyafetlerde beden uymuyo malesefki.yine benimkilerden istersen uygun fiyata veririm yani.hayirli satislar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?