FİYATLAR ÇOK DÜŞTÜ HER ÜRÜN HEDİYELİ

bu tertemiz insandan alışveriş yapmak bir zevkti burdanda cook teşekkür ederim onu seçin pişman olmazsınz :23::39:

bu ikisini diyorum canım sana uyarsa?
sende benden başka üründe secersin yanına ?

bitanem ürünlerim geldi hediyelerin içinde çook teşekkür ederim botun fermuarını kapatamadım tombiş bacaklarımdan dolayı :1: ama harika ürünler teşekkür ederim:34:

Slmlar 44 yada 46bedene uygun kiyafwt warmi sayfalarinizda cook sayfaniz olmus ona gore arama yapayim die soruyorumda

Slmlar 44 yada 46bedene uygun kiyafwt warmi sayfalarinizda cook sayfaniz olmus ona gore arama yapayim die soruyorumda

canım 44-46 ya göre ürünüm yok kıyafetlerim olmaz ama ihtiyacın varsa düzleştirici takılar ve çanta var meleğim :34:

bitanem ürünlerim geldi hediyelerin içinde çook teşekkür ederim botun fermuarını kapatamadım tombiş bacaklarımdan dolayı :1: ama harika ürünler teşekkür ederim:34:

güle güle giy benimkiler de bugün geldi canım teşekkürler:34:

Anladim ca bu sayfadaki siyah ve oncdeki sayfada kirmizi yada narcicegi buyuk gordum bu ikisi mi war sadece.aslinda bebegim war malum buyuk canta cok ii oluyo kiyafet bez hepsini koyup cikiyorum.

Anladim ca bu sayfadaki siyah ve oncdeki sayfada kirmizi yada narcicegi buyuk gordum bu ikisi mi war sadece.aslinda bebegim war malum buyuk canta cok ii oluyo kiyafet bez hepsini koyup cikiyorum.
bu siyah çanta kaldı elimde canım tek bebeğin küçük değiilse ve kızsa diğer konumada bakabilirsin bitanem

Tamam canm baktim iki konuyada kiyafetlerde beden uymuyo malesefki.yine benimkilerden istersen uygun fiyata veririm yani.hayirli satislar sana

Back