FİYATLAR ÇOK DÜŞTÜ HER ÜRÜN HEDİYELİ

canım bugüne sözleştik diye ben kargonu hazırladım eşime verdim,başka bir arkadaş vardı eft yapan bugün ikisinide çıkardım. bugün kargolanacak ürünlerin,belkide vermiştir bile kargoya haberin olsun.

tamam meleğim pan hesabında zaten gönderebilirsin bugün :34:

yavruağzı gecelik ve siyah gecelik fiyatları nedir?

ayrıca gri hırka gibi bişey var bide onun fiyatı canm
gecelikler 10 ar tl kullanılmadı sadece denendi yıkandı kutusunda duruyor cnm gri hırka 8 tl olur yumuşacık sıcacıktır.sen beğen güzellik yaparım :34:

gecelikler 10 ar tl kullanılmadı sadece denendi yıkandı kutusunda duruyor cnm gri hırka 8 tl olur yumuşacık sıcacıktır.sen beğen güzellik yaparım :34:

hırkanın bedeni nedir canım. 30 tl bütçe ayırıyorum. oda zaten 6sı falan kargoya gidiyor. bide siyahın yada yavruağzının askıları varmı askı boyunu ayarlamak için ben zayıfım çünkü

hırkanın bedeni nedir canım. 30 tl bütçe ayırıyorum. oda zaten 6sı falan kargoya gidiyor. bide siyahın yada yavruağzının askıları varmı askı boyunu ayarlamak için ben zayıfım çünkü

ayarı yok ama ben 38 bedenken denedim oldu

canım sen gecelikler için bana bişeyler yap fiyatta ikisinide almak isterim aslında. eğer fiyatlar sabitse sadece yavruağzı olanı gönder canım. ilk sayfalarda vardı gömlekler ama bedenleri olmaz sanırım.

lcw gömlekler etiketinde 36 yazıyor ama 38 e olur

Back