FİYATI SİZ BELİRLEYİN! ORJİNAL RAY-BAN CLUBMASTER Güneş Gözlüğü/satılmıştır..

Merhaba
Takas düşünmüyorum.
Modeli clubmaster
ben de buradan bella_bella adlı arkadaştan aldım 150 TLye , orjinallik belgesi mevcut kabıyla gönderilecek.

clubmaster'ın modeli nedir rakamsal olarak yazar yanında 3016 sanırım bu? garanti yok sanırım takas düşünürseniz ferfarini güneş gözlüğümü satıyorum ben de iyi satışlar:)

clubmaster'ın modeli nedir rakamsal olarak yazar yanında 3016 sanırım bu? garanti yok sanırım takas düşünürseniz ferfarini güneş gözlüğümü satıyorum ben de iyi satışlar:)

Hı anladım pardon 2156 garantisi yok sanırım açıkcası bilmiyorum bella_bella adlı arkadaşa sormamız gerek :) yok teşekkürler takas düşünmüyorum gözlükte size de iyi satışlar :)

Evet gercekten de bu senenin gözlüğü bu model ama tabi bizim icin pahali canim benim kendi konumdan satabilirsem bisiler cok isterim almak bu gozlugu 😬

Evet gercekten de bu senenin gözlüğü bu model ama tabi bizim icin pahali canim benim kendi konumdan satabilirsem bisiler cok isterim almak bu gozlugu 😬

Canım haklısın ben de öğrenciyim anlıyorum halini valla evet bu senenin trendi, bende wayfarer aldım bunu kullanmaya fırsat kalmıyor inan duruyor öylece paketledim yeni sahibini bekliyor :) kısmet bu işler belki de sana nasip olur.. :)

İnsallah canim eger elime para gecerse kesinlikle dusunuyorum cok guzel rengi de😁

İnsallah canim eger elime para gecerse kesinlikle dusunuyorum cok guzel rengi de😁

Vallahi öyle canım yüzde süper duruyor, 2 kere anca taktım sonra yenisini aldım kaldı bu. Birkaç kişi daha soruyor başka sitelerden ama senin için ayırabilirim istersen, sonuçta kk'dan birine satmak isterim. Düşünürsen söyle.. :)

senin müşterine engel olmiyayim tatlim cok guzel gozluk ama suan o parayi verebilecek bi butcem yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…