FİYATI SİZ BELİRLEYİN! ORJİNAL RAY-BAN CLUBMASTER Güneş Gözlüğü/satılmıştır..

Çerçeve Plastik
Cam özelliği Organik UV400
Renk Kırmızı
Gözlük Türü Clubmaster
Cam Rengi Füme

Hanımlar bu fiyata başka hiçbir yerde bu kaliteyi bulamazsınız..

tatlım gözlük süpermiş. ve bu fiyata kesinlikle kaçmaz. rayban vazgeçilmez güneş gözlüğü markası bence. çokta tarz duruyo. ayrıca yüze gitmeme gibi bi durumu olmaz zaten tarz gözlük olduğu için. rayban takan yakışıp yakışmamasına pek takılmaz.. benim güneş gözlüğüm olmasaydı düşünmeden alırdım. iyi satışlar

Çok teşekkür ederim ya vallahi 125 e düşürdüm hala pahalı diyenler var ne diyim..:) Çok sağolun güzel yorumunuz için, ben de sizin konuya baktım gene sanırım benim o olacak o sutyen hıssedıyoruum.. bakalım 1-2 hafta daha satılmazsa hemen alcam :)

rica ederim canımm.. 50 tl olsa diyen var gözlüğe. gerçekten şaşırtıcı. ama mutlaka satılır çünkü gözlük cidden güzel. 125 lira hiç bişey ya. tatlım inşallah senin olcak o sütyen. bi tane daha renkli sütyen eklicem ama o sana küçük gelir muhtemelen. büyüğü olsaydı onuda beğenirdin :)

Aynen başka bi siteye de ekledim çok soran var inşallah satılacak Ay valla sağolun ya elim bollaşır 2 haftaya kadar kaçırmicam onu çok hoş:) ben valla 75-80 arasıyım o ne marka nasıl tipi ? bakmak isterim :)

inşallah kuzum ya... aynı benim sütyenlerden abercrombie-gillyhicks. sütyen 75 ayarında ama cup ölçüsü sana olurmu bilemedim. onu koycam biara bakarsın canım

Ayy daha geçen hafta bir gözlük aldım almasaydım bunu asla kaçırmazdım. Keşke önce bunu görmüş olsaydım çok çok güzel! Hayırlı satışların olsun canım bu fiyata hakikaten kaçırmamak gerek. Mutlaka satılır diye düşünüyorum hele ki şu dönemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…