• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiyat konusu

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.769
133
33
Kizlar evde cocuk bakiciligi yapacam bir ailenin iki tane cocugu biri 3 biri 5 yasinda sizce ne fiyat olur kadin sorarsa ne diyeyim

asgari ücretten aşağı olmaz bence.
Ama sadece bakacak mısınız yoksa çocukların gelişimini destekleyici aktiviteler yapıp
kaliteli zaman geçirmelerinide sağlayacak mısınız?
Yemek yap v.s. gibi ekstra iş beklentisi olacak mı?
İki küçük çocuğun sorumluluğunu almaka çok büyük bir şey.
ben asla buna cesaret edemezdim, 2 gün emanet olsa strese girerim.

Şehire de bağlı biraz
Büyük şehirlerde 1200 üstü tek çocuk. Ama küçük şehirde 700 tek. Sen istersen yaşadığın yerdeki çevre de de soruştur

Yaşadığınız yer önemli İstanbul Ankara İzmir gibi yerler ise tek çocuk en az 1400-1600 +SGK ( zorunlu ) yaptirmazsan hemen şikayet edilebilecegi konusunda gözdağı veriyorlar ( başıma geldi daha önce )

asgari ücretten aşağı olmaz bence.
Ama sadece bakacak mısınız yoksa çocukların gelişimini destekleyici aktiviteler yapıp
kaliteli zaman geçirmelerinide sağlayacak mısınız?
Yemek yap v.s. gibi ekstra iş beklentisi olacak mı?
İki küçük çocuğun sorumluluğunu almaka çok büyük bir şey.
ben asla buna cesaret edemezdim, 2 gün emanet olsa strese girerim.
tum gun bakacam yemekleri tuvaletleri uykulari banyolari hepsi dahil canim

Doğuda fiyatlar nasıl bilmiyorum ama Ankara'da 1500'den başlıyor ve tabi ki bunun sigortası da var.

Tamam asgari ucret vs diyoruz hak veriyorum ama birde su var.o zaman bu isin alanini okumus kisi alinsin.aktivite yapacak gelisim destekleyici yeterlilige sahip olsun.drgilse krese versin.en luks kres fiyati 800 tl.
Sigortada derdide yok hem.ustelik bayan ne kazaniyor ki.3 bin alsa 1400 bakiciya gitse cok fazla olur.bence en mantiklisi kres

Back
X