yıkadım kuruttum yine bir hayal kırıklığı. böyle saçı çok kıvırcık biri çok dandik bir düzleştiriciyle saçını düzleştirir ya, kabarık gibi ama düz olur öyle oldu. ama her yerde zor saçlar 3-4 seans yapmalı yazdığı için zaten beklediğim bir sonuçtu. bir dahakine olucak gibi görünüyorayrıca saçım o kadar pis kokuyor ki inanamıyorum. serum sürdüğümde çok daha kötüydü sanırım hala o kokuyu çıkaramadım. umarım bir kaç yıkamaya düzelir. yani çok kıvırcık saçlıysanız malesef 1 kerede dümdüz saçlarınız olmıycak. olan varsa bana da o markayı söylesin lütfen. ama dalgalı saçlılar kullansa güzel yapar. sadece bu koku umarım kalıcı olmaz
saclarim deli kivircik ve kabarik brezilya fonu bi umuttu fakat annem yapicak evde ama formaldehit yuzunden yapmak istemiyor bu formaldehitsizmis diye duydum ama kivirciklari duzlestirmediyse isime yaramaz . paylasim icin tesekkurler . sonuc olarak sizce almayayim mi?
benm bildiğim markalarda birkaç seansta dümdüz olur demiyor ama, bir kerede düz oluyormus benm bildiğim
evde brezilya keratin yapımı konusunda yapan cok arkadaslar var onlardan öğrenmek lazım iyice
ama emeğinize yazık olmuş bence baska marka deneyin belki olur dümdüz
Ben de kaliteli bir marka arıyorum.Benim saçım aşırı kıvırcık(zenci kıvırcığı) gibi olduğu için etkili bir keratin markası araştırıyorum ama bulamadım malesef.Benim gibi saça sahip olanlar yaptırdı mı acaba bu işlemi?
Bir de style keratin markası uygulayanlar oldukça fazla sanırım burda.Acaba ben de uygulasam etkili olur mu ki?
ee söyleyin bana da o zaman :) iki kere boşuna yaptım. o yapan kişilerin saçları hep dalgalı, kıvırcıksa da ince, az ya da düz sadece yıpranık sanki. ya da ben göremedim. benim gibi çok saçlı ve kıvırcık biri söylese şu marka diye keşke :26:
benm saçlarım yıpranık kabarık elektrikli :)
bugün denicem sanırsam güzel olursa ona göre foto koycam zaten görürsün canım ozaman :)
Global keratini deneyen oldu mu kızlar? Etkili bir markaya benziyor,bu kızın saçları global keratinle yapılmış.
Eki Görüntüle 471805
benm saçlarım yıpranık kabarık elektrikli :)
bugün denicem sanırsam güzel olursa ona göre foto koycam zaten görürsün canım ozaman :)
Hangi marka kullandınız,yaparken koku geldi mi hiç?
Bir de saçlarınız çok mu kıvırcıktı?