Saç Bakım Ürünleri Fix nano plus brezilya fönü

pisdomuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
136
2
Bugün yaptım bir gün bekleyip yıkayın diyor, bakalım işe yarayacak mı. Sonucu fotoğraflı olarak yarın yazacağım.

Son düzenleme:
bekLiyorumm
bu dediğiniz 1günmü bekLetiLiyormuş diğerleri hep 3 gün faLandı öyleyse daha iyi ya kaça aLdınız pekiii?

fotoğraf koymadım çünkü 1 gün bekletiliyor ama yıkayıp serum sürüp tekrar düzleştirin diyor. bunu 2 kez yapın diyor. yani yine 3 gün sayılır ama. şimdi serum sürdüm düzleştirdim, bu şekilde hayatıma devam edebilirim ama. yıkadığımda fena görünmüyordu ama son halini görmek istiyorum. 130 tl şampuan, krem, serum, keratin var içinde.

yıkadım kuruttum yine bir hayal kırıklığı. böyle saçı çok kıvırcık biri çok dandik bir düzleştiriciyle saçını düzleştirir ya, kabarık gibi ama düz olur öyle oldu. ama her yerde zor saçlar 3-4 seans yapmalı yazdığı için zaten beklediğim bir sonuçtu. bir dahakine olucak gibi görünüyor ayrıca saçım o kadar pis kokuyor ki inanamıyorum. serum sürdüğümde çok daha kötüydü sanırım hala o kokuyu çıkaramadım. umarım bir kaç yıkamaya düzelir. yani çok kıvırcık saçlıysanız malesef 1 kerede dümdüz saçlarınız olmıycak. olan varsa bana da o markayı söylesin lütfen. ama dalgalı saçlılar kullansa güzel yapar. sadece bu koku umarım kalıcı olmaz

saclarim deli kivircik ve kabarik brezilya fonu bi umuttu fakat annem yapicak evde ama formaldehit yuzunden yapmak istemiyor bu formaldehitsizmis diye duydum ama kivirciklari duzlestirmediyse isime yaramaz . paylasim icin tesekkurler . sonuc olarak sizce almayayim mi?

ben kuaföre sorduğumda da 1 kerede düz olmaz demişti. bu ürünün kutusunda da 3-4 seans diyor. ben de kuaförde o kadar para verip 1 kere de olmıycaksa evde bir kaç kere yaparım diye düşündüm. tavsiye etmek istemiyorum olmazsa diye ama sanırım hiçbir markada 1kerede olmaz.

benm bildiğim markalarda birkaç seansta dümdüz olur demiyor ama, bir kerede düz oluyormus benm bildiğim
evde brezilya keratin yapımı konusunda yapan cok arkadaslar var onlardan öğrenmek lazım iyice
ama emeğinize yazık olmuş bence baska marka deneyin belki olur dümdüz

ee söyleyin bana da o zaman :) iki kere boşuna yaptım. o yapan kişilerin saçları hep dalgalı, kıvırcıksa da ince, az ya da düz sadece yıpranık sanki. ya da ben göremedim. benim gibi çok saçlı ve kıvırcık biri söylese şu marka diye keşke :26:

Ben de kaliteli bir marka arıyorum.Benim saçım aşırı kıvırcık(zenci kıvırcığı) gibi olduğu için etkili bir keratin markası araştırıyorum ama bulamadım malesef.Benim gibi saça sahip olanlar yaptırdı mı acaba bu işlemi?

Bir de style keratin markası uygulayanlar oldukça fazla sanırım burda.Acaba ben de uygulasam etkili olur mu ki?

evet umarım böyle biri vardır ve cevap verir. benim style almamamın nedeni yaparken çıkan koku ya da duman bilmiyorum gözleri yaşartıyomuş diye okumam. böyle aşırı bir şey kesin zararlıdır. büyük ihtimalle benim yaptıklarım da zararlıdır ama yaparken organixten sıfır rahatsızlık hissettim, saçımı boyarken daha fazla rahatsız olmuştum, fix nano'da da bir saç boyaması kadar, o da bir şey değil yani. tabi okuduğum şeylerin tarihleri baya eskiydi belki yenilenmiştir. ve onun küçük ev boyutu var mı bilmiyorum.

benm saçlarım yıpranık kabarık elektrikli :)
bugün denicem sanırsam güzel olursa ona göre foto koycam zaten görürsün canım ozaman :)

canım yemeğe gittik iftara yağlı kafayla gidemem diye salı akşamı yıkadım ben sacımı iyi oldu kabarıklıgı gitti saçlarım kururken gayet düz duruyor valla hemde yumusak
ama bu önce sonra fotolarında sonraki fotolar genellikle fönlendikten sonraki fotolar oluyor bence yıkandıktan sonraki fotolar
değil çünkü benm öyle jilet gibi olmadı ama kabarıklıgı gitti,yumusak,fönlü gibi gercekten

Hangi marka kullandınız,yaparken koku geldi mi hiç?
Bir de saçlarınız çok mu kıvırcıktı?

marka adı vermek yasakmıs canm özelden verebilirim sanırım..
evet koku çıktı saçlarım sert dalgalı kabarık elektrikliydi.
suan cok iyi sacımı toplayınca bile şekli bozulur hemen
smdi yıkıyorum hemen düz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…