Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilemedim yaw ://harikamo yeni sezonu açtık katılacak mısın canım yazayımmı adını
Grubun listesi mi kendine ait bi liste mi?geçen dönemlerde ben günlük su listesi tutuyordum belki yine tutarım
Vallahi benim yok evdeki damacana zaten 19 lt
kocam da 1 lt içsin bari napam
Ben takımdan devam edeceğim kuzum oraya menüleri yazıyorum şimdilik gittiği kadar iki taraf zor olacak ama muhabbete geleceğim :)
günlük menü paylaşımında arkadaşlar suyuda yazıyordu bende bir liste halinde takip ediyordumGrubun listesi mi kendine ait bi liste mi?
Su icme hatirlaticilar var uygulama seklinde. Onlari yukleyip yukleyip surekli bildirimleri kapatıyorum ben
SU HEDEFİ ÜYELER 29TEMMUZ-02AĞUSTOS | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | TOPLAM TUTAR |
befer | 3 | 3 | 1,5 | 3 | 10,5 | |||
SUHAN | 0 | |||||||
little dora | 0 | |||||||
harikamo | 0 | |||||||
amesia | 3 | 3 | 3 | 3 | 12 | |||
Sevgibakir | izinli | izinli | izinli | izinli | izinli | izinli | izinli | izinli |
fmad | 2 | 3 | 3,5 | 2,5 | 11 | |||
Minik meleklerim | 0 | |||||||
cgdmk | 2,25 | 1,6 | 3150 | 3500 | 6653,85 | |||
Evvab | 0 | |||||||
elizz0006 | 0 | |||||||
Verano_porteno | 0 | |||||||
MigiMadid | 0 | |||||||
patilibirhayat | 2,5 | 2,5 | 3 | 8 |
ben iki taraftan devam ediyorumBen takımdan devam edeceğim kuzum oraya menüleri yazıyorum şimdilik gittiği kadar iki taraf zor olacak ama muhabbete geleceğim :)
iyi düşünmüssün her zaman beklerizBen takımdan devam edeceğim kuzum oraya menüleri yazıyorum şimdilik gittiği kadar iki taraf zor olacak ama muhabbete geleceğim :)
dikkatin dağılmaz mı böyle dikkatini tek bir yere ver istersenben iki taraftan devam ediyorum
Et canım ben de duruma göre gelebilirim ama şu an başlamıyorum buraya bakalım belki ilerde :)ben iki taraftan devam ediyorum
iyi düşünmüssün her zaman bekleriz
her iki tarafta dikkatin dağılır tabi
bu ayın 85 kg veya aşagi düşmeye kararlıyımEt canım ben de duruma göre gelebilirim ama şu an başlamıyorum buraya bakalım belki ilerde :)
ben her işle uğraşirimdikkatin dağılmaz mı böyle dikkatini tek bir yere ver istersen
İnşallahbu ayın 85 kg veya aşagi düşmeye kararlıyım
günlük menü paylaşımında arkadaşlar suyuda yazıyordu bende bir liste halinde takip ediyordum
şunun gibi mesela?
SU HEDEFİ ÜYELER 29TEMMUZ-02AĞUSTOS PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR TOPLAM TUTAR befer 3 3 1,5 3 10,5SUHAN 0little dora 0harikamo 0amesia 3 3 3 3 12Sevgibakir izinli izinli izinli izinli izinli izinli izinli izinli fmad 2 3 3,5 2,5 11Minik meleklerim 0cgdmk 2,25 1,6 3150 3500 6653,85Evvab 0elizz0006 0Verano_porteno 0MigiMadid 0patilibirhayat 2,5 2,5 3 8
ben şişe ile içiyorum valla bardak ile içmiyorum artık hem ne kadar kaldı onu görüyorum hemde bitsin diye gözümün önünde duruyor bunu denebilirsinGuzelmis boyle liste yapmak. Ben genelde su icmeye pek onem vermiyorum malesef. Resmen bardaga su doldurup icmeye useniyorum bazen. Liste olunca icerim belki
Ben de oyle yapiyordum da artik kizim gorunce hemen elimden istiyor. Kendi icmeye calisiyor her tarafi islaniyor. Onun icin biraktim şişeyiben şişe ile içiyorum valla bardak ile içmiyorum artık hem ne kadar kaldı onu görüyorum hemde bitsin diye gözümün önünde duruyor bunu denebilirsin