- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Ben 10 öğün yesem +10 ile dönerdimBayramda 46.8 olmuştum ama tatil ve bayram günde 10 öğün yedim sanırım 1 kilo artı ile döndüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 10 öğün yesem +10 ile dönerdimBayramda 46.8 olmuştum ama tatil ve bayram günde 10 öğün yedim sanırım 1 kilo artı ile döndüm
Yakında o 59 buraya gelecek....Bende Hersey ayni canim , bayramda biz de tatile gittik 1 haftaligina. Ne aldim, ne verdim. Bu hafta vermeye calisiyorum iste. Toplamda 5 gitti ama 61 oldum. 5 li rakamlar yakin
Ay çok sevindimSAĞLIK OCAĞINA gittim tahlil aldırdım kan değerlerimden şüphelendim çok iyi çıktı hatta yüksek bile normal değerlerine göre. kullandığım ilaç fazla gelmiş olabilir diyorum
baktım yapan eden yok yazdım hemen listeye sıkıntı yok hallettikCanim eline saglik Ben kilolari istedim ama first bulup tablo yapamadim bi turlu sen yapmissin cok saol
deniz kenarı ağaç yokİnşallah kuzum :)ay ben börtü böcekten çok korkuyorum
Aleyküm selam kız sen nerelerdesiiiinselam olsun hepinize :)
sil baş girsem olmayacak galiba..
diyet miyet kalmadı bende
Aleyküm selamGünayssss Kızlarrrr ,
Selam olsun herkeşlere
ya sorma öncesi inanılma ziş yoğunluğu sonrası hemen bayramı da fırsat bilip iznmle birleştirip hoop tatile çıktım ve dolu dolu geçtiğinden bir kk ya bakıp çıkamadım bile .. zaten telefondan girmek zor buraya hepten uzak kaldım bu yüzden.. ama bomba gibi döndüm şükürler olsun:)Aleyküm selam kız sen nerelerdesiiiin
Perşembe çıkıyoruz canım nasipseeAleyküm selam
Tatile çıktınız mı canım
Baya merak ettik kuzum seniya sorma öncesi inanılma ziş yoğunluğu sonrası hemen bayramı da fırsat bilip iznmle birleştirip hoop tatile çıktım ve dolu dolu geçtiğinden bir kk ya bakıp çıkamadım bile .. zaten telefondan girmek zor buraya hepten uzak kaldım bu yüzden.. ama bomba gibi döndüm şükürler olsun:)
Oleeey benim de ctsi bitiyor :/ bu bir hafta bile motive etti ama olsun :))Perşembe çıkıyoruz canım nasipsee
canım çok teşekkürler merak edenler sağolsun :)Baya merak ettik kuzum seni
Sevindim kötü bir şey yokmuş :) tartı ne alemdeeee
ay benim de amesiaagünaydıınn bende döndüm yalnız tartılmaya cesaretim yok hiç ne alemdeyim bilmiyorum tatilde de baya yedim yani
ay dikkat ettim falan dersem yalan olur napıyım yaa amaaann
pişmanlık duymuyorum ama inşallah çok fazla artı yoktur
aynıda bencanım çok teşekkürler merak edenler sağolsun :)
tartı ve ben muhatap olmuyoruz hiç o bana ben de ona bakmıyorum..
atın beni gruptan
o tartıya çıkarsam ben var yaa
durumum eminim içler acısı ama döndüğümden beri accayip dikkat ediyorum
ooo günaydıınn hoşgeldin bebeğiimmburayada bir günaydın çakayım
HOŞBULDUM.SENDE HOŞGEDLİN.NASILSINooo günaydıınn hoşgeldin bebeğiimm