valla götürdüler tüm hafta lavaşlar keşkekelr işte efendime söyleyeyim nohut yemekleri,kısırlar,kurabiyeler,çiğ köfteler ,makarnalarBen genel olarak şöyle bir bakıyorum da haftanın en doymak bilmeyeni olmakta birbirinizle çok iyi yarisiyorsunuz seçmekte zorlandım
nasıl grupladığımı zannettin peküolaya hiç orasından bakmadım yawww
neden öyle diyorsun ya ben bozmadım bir dilim kek mi aramızı böyle yaptı
sadece kek olsa iyineden öyle diyorsun ya ben bozmadım bir dilim kek mi aramızı böyle yaptı
valla götürdüler tüm hafta lavaşlar keşkekelr işte efendime söyleyeyim nohut yemekleri,kısırlar,kurabiyeler,çiğ köfteler ,makarnalar(bu hafta kilo vermenin grununu yaşayan hatun emoji)
Sen bu hafta konuş ama yemene spora da dikkat et, haftaya elime düşmevalla götürdüler tüm hafta lavaşlar keşkekelr işte efendime söyleyeyim nohut yemekleri,kısırlar,kurabiyeler,çiğ köfteler ,makarnalar(bu hafta kilo vermenin grununu yaşayan hatun emoji)
Haticeye değil neticeye bakarım ben
Bundan sonra böyle, çenemden çekeceğiniz var
neyseki yalnız değilimvalla götürdüler tüm hafta lavaşlar keşkekelr işte efendime söyleyeyim nohut yemekleri,kısırlar,kurabiyeler,çiğ köfteler ,makarnalar(bu hafta kilo vermenin grununu yaşayan hatun emoji)
sadece kek olsa iyi
ona bakarsan grup oluşmazki.maşallah hepimiz seviyoruz.yemeğe burun kıvıran yok aramızdayemeyi sevenler grubu olarak
iyi oldu grupladığınona bakarsan grup oluşmazki.maşallah hepimiz seviyoruz.yemeğe burun kıvıran yok aramızda
bağırsağın bozulması iyi geldi bana.tartıdan iki gün önce mideme lokma girmeyince böyle olduSen bu hafta konuş ama yemene spora da dikkat et, haftaya elime düşme
neyseki yalnız değilim
yok böyle ölmem füze att.milletin gözüne soka sokabak senin aldığın dönem sesimizi çıkarmadık
SUHAN 1,58 64,9 1,9 64,2 64,4 64,3 64,4 64,5 64,5 63,1 63,4 63,2 62,8 64,2 63,5 63,9 64,2 63,7 63
valla ben diyecektim alınırsın diye demedim yoksa yine artıda olurdunbağırağın bozulması iyi geldi bana.tartıdan iki gün önce mideme lokma girmeyince böyle oldu
Onun farkındayım da neyse ses etmeyeyim bu hafta elimizde bi sen varsınbağırağın bozulması iyi geldi bana.tartıdan iki gün önce mideme lokma girmeyince böyle oldu
yok böyle ölmem füze att.milletin gözüne soka soka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?