- Konu Sahibi cayvekahve
-
Dekolte bölgemde ve sırtımda çıkan ve ne yaptıysam geçmek bilmeyen kırmızı sivilcelerim için gittiğim cilt doktoru fito ile fucidin i karıştırıp sürmemi söyledi. Tabi bir de sivilce ilacı verdi. Bugün başladım kullanmaya ne zaman geçecekler çok merak ediyorum.:26:
Benim ayagimda acayip mantar vardı Cok kasinirdi hep kasirdim fena yara olurdu kanatmadan kesilmezdim o derece pis kasinirdi ama bu krem yaralarimi kapadi parmaklarim arasında iz de yok o kadar cok yara vardı ki. Ben etkili olacağını düşünüyorum herşeyde kullanılabilecek bi krem
yani bana işe yaramaz mıcerrahi hemşiresiyim ve yanık yaraları ve kesi sonrası yaralara recete ediliyor
Dekolte bölgemde ve sırtımda çıkan ve ne yaptıysam geçmek bilmeyen kırmızı sivilcelerim için gittiğim cilt doktoru fito ile fucidin i karıştırıp sürmemi söyledi. Tabi bir de sivilce ilacı verdi. Bugün başladım kullanmaya ne zaman geçecekler çok merak ediyorum.:26:
Arkadaşlar cevabı geç yazıyorum ama nerdeyse 15 senelik sivilce sorunumu bu iki ilaç ortadan kaldırdı nerdeyse. Fucudin antibiyotikli olduğu için mikrobu öldürüyor, fito ise cildi yeniliyor ve tedavi ediyor. hiçbir yan etki görmedim. akşamları yaratken karıştırıp sorunlu bölgelere uygulamak yeterli farkı 3-4 gün içinde göreceksiniz. herkse geçmiş olsun
peki qünde kaç kere sürmek gerekiyor yıkayıp mı tekrar sürecek miyiz
Her gün sürebilirsin. Ben genelde akşam yatmadan sürüyorum. Temiz cilde sürmekte fayda var. Eğer yüzüne süreceksen yıkayıp tonikle temizle sonra sür daha etkili olacaktır. İlaçları ssk da karşılıyor ayrıca. Doktoruna yazdırrısan daha ekonomik olur.
Bölgesel olarak kullanıyor diye biliyorum ama eczanede daha iyi bilgi alırsınız.Bu kremi yüzüne şurup iyice yedirdin mi yoksa lekeli,sivilceli kısımlara nokta halinde mi sürdün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?