fitness mi spor salonu mu ?

seda1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
46
14
48
Kızlar merhaba
Benim de göbekte birikti yağlar. Spora giitmeyi düşünüyorum ama karar veremedim. Hangisi yararlı olur acaba? Sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.

B-fit merkezleride var aslında

Sizce hangisi ?
Help me!!

ben 12 senedir spor yapıyorum..2 sene ara vermiştim..baya kilo aldım bu seferde..tekrar başladım spora..önceleri spor salonlarına gidiyordum..fitness,bi ara aerobik step..son bir senedir b-fite gidiyorum..b-fite mart ayında başladım..73 kiloydum..şuan 62 kiloyum..boyum 162..b-fitten memnunum..b-fitte 30 dak. sonra yer hareketleride yapıyosun..aslında önemli olan hoca..iş hocada bitiyor..hangisini istersen ona başla..önemli olan hareket edip kalori yakman..bi süre fitnness yap sonra b-fite geç..arada sırada sokakta yürüyüşler yap..günde sadece 30 dak yürüsen bile çok farkediyor inan..denemiş biri olarak söylüyorum..kesinlikle boğazına hakim olacaksın o şart

çok başarılı sonuç. Sonuçta sağlıklı kilo vermek önemli. Tebrik ederim. Şansımıza hangi hoca gelir bilemiyorum. benim boyum 1,62 kilom 62. Sadece göbek bölgem yağlı.

çok başarılı sonuç. Sonuçta sağlıklı kilo vermek önemli. Tebrik ederim. Şansımıza hangi hoca gelir bilemiyorum. benim boyum 1,62 kilom 62. Sadece göbek bölgem yağlı.

malesef benimde sorunlu bölgem alt karın..çok zayıfken bile vardı..ben sürekli mekik çekerim..ve alt karın hareketleri yaparım..alt karnım oldukça sıkı..bu boyda 45 kiloyken bile sıfır karın hiç bir zaman olmadı..karın yağlarını yakmadan yoğurt yeme başarılı..bilimsel olarakda kanıtlanmış..valla herektle idare edicez..birde deneme sınama yoluyla farkeetim..şekerli şeyler yiyince karın baya büyüyo ama şekeri komple kes iniyo..bunu bir çok kez ferkeetim kendimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…