• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fitil progesteron tahriş ediyor mu? Uzun aylar Kullananlar bi bakabilir mi

Zeytin_zey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
1.870
1.973
53
31
Kızlar fitil progestan kullanıyorum, 17 günü geçti kullanalı , normalde herhangi bir sorun yok ama ilacı alırken vajina yolunda rahatsızlık hissi artmaya başladı, çok büyük bi şey değil ama sanki zamanla kullandıkça orası tahriş olacakmış gibi gelmeye başladı.
Benzer durumda olup çok uzun zaman kullananlar ne yaptılar böyle bi durumda

toplamda 9 hafta kullandım ben. her kullanımdan önce ellerimi yıkadım öyle yerleştirdim. bende tahriş vs olmadı. günde 2 tane kullanıyordum.

Ben 8 ay günde 2 bazen 3 kere kullandım. Rahim ağzını şişirdiği için aktıkça akan yeri de şişiriyor olabilir. Hatta gün geçtikçe ileri itmekte zorlanabilirsin.

Ben 3 kullanıyorum, ileri itmezsem akıyor , ileri iterken de ister istemez elim orayı tahriş ediyor olabilir
kuzum ben orta parmağımla parmağımın gittiği yere kadar itiyordum, ekstra zorlamıyordum. sonrasında en az 10-15 dk sırt üstü uzanıyordum. her türlü bir kısmı akıyor zaten ona care yok 🥲

Ben 8 ay günde 2 bazen 3 kere kullandım. Rahim ağzını şişirdiği için aktıkça akan yeri de şişiriyor olabilir. Hatta gün geçtikçe ileri itmekte zorlanabilirsin.
Evet evet onu da fark ettim , bi şişme olmuştu girişte normalde böyle değildi, muhtemelen ilaç yapıyor, işte sanırım günde 3 olması da böyle hızlı etkiledi

1,5 aydır günde 3 kez kullanıyorum ben. Tahriş vs hiç olmadı. Her kullanımdan önce ellerimi beyaz sabunla yıkıyorum. Aklında olsun canım eğer kokulu sıvı sabunla yıkarsan elini, o da biraz tahribat yapabiliyor. Beyaz katı sabunla yıkarsan elini rahat edersin uygulamadan önce. İşaret parmağımla en son noktaya kadar itiyorum ve 1 saat yatıyorum. Geri akıntı da çok az oluyor 🙏🏻

1,5 aydır günde 3 kez kullanıyorum ben. Tahriş vs hiç olmadı. Her kullanımdan önce ellerimi beyaz sabunla yıkıyorum. Aklında olsun canım eğer kokulu sıvı sabunla yıkarsan elini, o da biraz tahribat yapabiliyor. Beyaz katı sabunla yıkarsan elini rahat edersin uygulamadan önce. İşaret parmağımla en son noktaya kadar itiyorum ve 1 saat yatıyorum. Geri akıntı da çok az oluyor 🙏🏻
Teşekkür ederimm tavsiyeler için normal sabunla yıkayayım bi de öyle deneyeyim

Back