• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fitil neden kullanılır Dr hıc bsıy demedi cok acele etti lutfen yardım.

Nasibeyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
814
333
33
34
Dr bana fıtıl yazdı ama akıntın var dedi Yumurtlama doneminde akıntı cok olur o yuzden akıntı olmaz mı Dr biraz da acele etti bana hıc bsıy anlatmadı bir suru ılac yazdı hap fıtılr krem sür falan dedi ben hıc bsıy anlamadım.

Bu ay fitil kullanırsam gebelıge engel olur mu yumurtlama donemındeyım tamda boşa mı gider hersey beni bılgendırırmısınz

Dr bana fıtıl yazdı ama akıntın var dedi Yumurtlama doneminde akıntı cok olur o yuzden akıntı olmaz mı Dr biraz da acele etti bana hıc bsıy anlatmadı bir suru ılac yazdı hap fıtılr krem sür falan dedi ben hıc bsıy anlamadım.

Bu ay fitil kullanırsam gebelıge engel olur mu yumurtlama donemındeyım tamda boşa mı gider hersey beni bılgendırırmısınz
Akinti enfeksiyondan olur ki ilaclari kullanirken iliski yasaktir fitilin faydasini gorursunuz zarari olmaz

Gebe kalmak istiyorsaniz bunu belirtmeniz lagzimdi doktor ayrica folik asite baslatirdi sizi

Back
X