Fitil bittikten 2 gün sonra gidebilirsiniz. Ama bu iki gün içinde ilişkiye de girmemeniz gerekli. Doktorum öyle demişti. Fitilden 2 gün sonra smear vermiştimFitil kullanımı bittikten kac gun sonra tekrar smear ve kültür aldırılır ne zaman doğru sonuç çıkar ayın 25 inde gece atmıştım başka da atmadım hastaneye gidicem ama sonuç yanlış çıkar diye gidemiyorum sizce ne zaman gitmeliyim fitilin üstünden kac gun geçmeli ?
Bilemedim ki bende sonuç doğru çıksın diye bekliyorum bilmiyorum cunku ne zaman doğru sonuç çıkar :)3 gün yeterli olmaz mı ki?
6 gun oldu bugun yarın gidip versem sonucum yanıltmaz degil mi kimisi 10 gun diyor da o yüzden konuyu açtım netleşsin diye :)Fitil bittikten 2 gün sonra gidebilirsiniz. Ama bu iki gün içinde ilişkiye de girmemeniz gerekli. Doktorum öyle demişti. Fitilden 2 gün sonra smear vermiştim
Hayır, dediğim gibi ben 2 gün sonra gidip smear verdim ve temiz çıktı. Doktorum da öyle demişti. Sonuçlar 10 günde çıkıyor6 gun oldu bugun yarın gidip versem sonucum yanıltmaz degil mi kimisi 10 gun diyor da o yüzden konuyu açtım netleşsin diye :)
Anladim canım çok teşekkür ediyorumHayır, dediğim gibi ben 2 gün sonra gidip smear verdim ve temiz çıktı. Doktorum da öyle demişti. Sonuçlar 10 günde çıkıyor
İnşallah sizinde sonuçlarınız temiz çıkarBilemedim ki bende sonuç doğru çıksın diye bekliyorum bilmiyorum cunku ne zaman doğru sonuç çıkar :)
Ayy insallah ya boyle insallah demeniz bile beni çok mutlu ediyor bende isterim temiz çıkmasını çok mutlu olurumİnşallah sizinde sonuçlarınız temiz çıkar
İnşallahh dualarım sizinleAyy insallah ya boyle insallah demeniz bile beni çok mutlu ediyor bende isterim temiz çıkmasını çok mutlu olurum
Çok teşekkür ediyorum Allah bin Kere razı olsunİnşallahh dualarım sizinle