Fitil kullanıldığı ay hamile kalınabilirmi veya kalan varmı ??

Seremcem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
887
202
133
Arkadaşlar benim arkadaşım yumurtlama günlerinde fitil kullanmış ve korunmamış hamile kalmış olabilirmi günü geldi olmadı normalde olması gerekiyodu ve bebiş varsa bi zararı olurmu idrar testi negatif ama bence hamile böyle bişey mümkünmü sonuçta vajinal fitil ??

Cevap verecek kimse yokmu ??böyle bi durum başına gelen olmadımı yada cevap verebilecek bi kişi lütfen

Arkadaşlar benim arkadaşım yumurtlama günlerinde fitil kullanmış ve korunmamış hamile kalmış olabilirmi günü geldi olmadı normalde olması gerekiyodu ve bebiş varsa bi zararı olurmu idrar testi negatif ama bence hamile böyle bişey mümkünmü sonuçta vajinal fitil ??
Siz bu sekilde mi hamile kaldiniz

Evet hamile kalabilir korunmadıysa. Hamilelikte kullanımı sakıncalı diye biliyorum yani hamile kaldıysa sorun olmaz.

Back