Fitbit adımsayar kullananlar? :)

doallthingswithlove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
39
17
Merhaba,
Çok uzun zamandır forumu takip ediyorum ama hiç aktif değildim. Pasif olarak okumakla yetiniyordum.
Şöyle bir şey geldi aklıma fitbit kullananlar vardır belki, illa bilekliği olması gerekmiyor telefonda yüklü programla da adım sayıyor. Ve arkadaş grupları oluşturulabiliyor.
Eğer kullananlar varsa böyle bir grup oluştursak günlük adım limitimiz 10.000 veya 15.000 olsa.
Her haftanın sonunda sıralama yapıyor. Birbirimizi hem motive etmiş oluruz hem de yarışma gibi olur :)
Ne dersiniz?

Pazar gününden beri kimse yazmamış ama bende yürüyüş için motive olmak istiyorum. Bileğimi sakatladığım için bi kaç gün zorlamak istemiyorum. Fakat cuma- cumartesi günü yürüyüşe başlayacağım.

Telefondaki adımsayarı bile kullanmıyorum ama yürümeyi sevdiğim için şanslı sayılırım :) günde 3-4 km yürüdüğüm olur. En kısa yarım saat.

telefondakini indirdim fakat sağlıklı çalışmıyor sallıyorum sayı fırlıyor :) bana hangi adımsayarı almamı önerirsiniz var mı fikriniz? netten sipariş için

Arkadaslar illa adimsayara bagli kalmak gerekmiyor. Bir saat tempolu yuruyus ya da 5 mil leslie 10.000 adim yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…