fit vucuda sahib olmak istiyorum

miss_sunshine

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
26
1
Merhaba ben fit ve seksi gorunmek istiyorum :) zaten butun kadinlarin hayalidir fit bir vucuda sahib olmak. Kendi azmimle,cabalarimla tam 10 kilo verdim. su an kilom sabit degil 51-52 kiloyum. spor 3 aydirki yapmiyorum. sebebiyse su: ben zaiflamasina zayifladimda. gobek ve yanlarimdaki yag bir turlu gitmek bilmedi belkide dogru beslenmedim bilemiyorum ve kollarimdaki yaglardan sikayetciyim aslinda zayifladim ve kollarim sklasmadi. 163cm boyum. ve bence bir 3 kiloda zayiflarsam iyi olucak, lakin bu gobeyim erimek bilmiyor ne yaparsam yapayim fit vucuda sahib olamiyorum LUTFEN BANA YARDIM EDIN KIM NASIL BIR BESLENME PLANI UYGULUYOR VE HANGI SPORU TERCIH EDE BILIRIM?

bölgesel zayıflama uygulamanız gerekiyor. kilo vermeyin bence daha fazla. düzenli beslenin sporla zaten kilo verirsiniz ve sıkılaşırsınız. kollar için ağırlık öneriyorum. 2 kg lik ağırlık başlangıç için idealdir. biceps ve triceps yazarsanız googleye ordan hareketleri öğrenebilirsiniz. günlük 12şer tekrar idealdir. göbek eritmek için karın kası alt karın kası ve yan karın kası hareketleri yapmanız gerekiyor. bunlarıda googleden bulabilirsiniz. bulamazsanız yardımcı olurum. sonuç için sabır gerekiyo tabii. 2 ay içinde vucudunuzda sıkılaşma hissediceksiniz =)

tesekkurler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…