AynenBir büyük tabak pilav olmamış bence. Ben de sabah başlıyorum boy 170 kg 71 hedef 60 .hadi inşallah
İnş.TeşekkürlerAynen
Büyük tabak pilav Benim de içime sinmedi
Yarın tam gaz devam
Hadi bakalım
Hayırlı olsun senin için de
Kol, bacak hareketleri yapabilirsinYalnız malum soguklardan dolayı ben dışarı çıkamıyorum yürüyüş yapamıyorum.Evde spor aleti de yok .Evde yapmam için önerebileceğin spor var mı acaba ?
Teşekkür ederim ama illa diyet yapmam gerekmiyor ki zayıflamak içinBir uzmandan yardım alsanız daha başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bana çok da sağlıklı listeniz var gibi gelmedi ne yazık ki. Umarım kas ve sudan çok kaybetmezsiniz.
Ben de yaklaşık bir haftadır başladım dyetisyen eşliğinde. Boyum kısa olduğu için 56 kilo olmama rağmen balık etli gibi duruyordum. Umarım sonumuz güzel olur. :)Teşekkür ederim ama illa diyet yapmam gerekmiyor ki zayıflamak için
Yediklerimi yarı yarıya azaltmaya çalışıyorum
Uzun vadede de olsa kilo vermek için ki kilolu değilim
Balık etli de değilim vücut tipim normal kiloda ama zayıf ve fit olmak istiyorum
Boğaz tutmak aşırı zor geliyor bana
Tatlıya da düşkünlüğüm var
İnşallahBen de yaklaşık bir haftadır başladım dyetisyen eşliğinde. Boyum kısa olduğu için 56 kilo olmama rağmen balık etli gibi duruyordum. Umarım sonumuz güzel olur. :)
157, sizin boy kilo oranınız nasıl?İnşallah
Boyunuz kaç Peki?
1.57-56 iyi bence157, sizin boy kilo oranınız nasıl?
Aynısını ben de düşündüm vallabence sizin de normal o zaman. :) İlerleyen yaşlarda boy kilo oranının biraz daha artması normal hem. Ben diyetisyene gidince şunu söylemişti "hani bu kilo 30 ve üstündeki birisi için gayet normal ancak sen daha küçüksün". Keza ben de ye yat ye yat yaptığım için böyle oldu henüz 21 yaşında olmama rağmen. Sporu ihmal etmeyin bu arada. Kilo verdirmese bile sıkılaşmakta gerçekten etkili. Hedefiniz 56-57 mi tekrardan?