- 9 Ekim 2014
- 5
- 1
- 39
Evet Fitintime çok can yakıyor Xbody denediniz mi? Bende Xbody'e başlıyorum aynı Ems sistemi fakat makineleri daha gelişmiş ve inanılmaz ilgileniyorlar gitmezsen seans yanıyor gibi problem yokBende İzmir'de gittim. Ancak 1 seans dayanabildim. İşe yarayıp yaramadığını test edecek kadar gidemedim yani. İnsanlar nasıl bu kadar rahat yapıyorlar anlamıyorum ben çok zorlandım. Hatta bir ara kalp krizi geçiriyorum sandım, elektrik can yakıyor, sanki 20 dk boyunca spor değil işkence yapılmış gibi. İlk seansın ardından haftada bir kere bunu çekeceğime 3 kere güzel güzel spor yaparım dedim. Ayrıca çalışanla uzun uzun konuştuğumda bana buradaki 20 dklık spor, spor salonundaki 1.5 saat kadar etkili dedi. Yani öyle bir haftalık spor yapmış gibi değil anladığım kadarıyla.
Ama ne olursa olsun vücudun çalıştığını hissediyorsunuz. Eğer dayanabilirseniz haftada 1 kere giderek yine bir yerlere varılabilir belki ama yine de normal sporun gözünü seveyim : ))
Selamlar xbody hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz?deneyimlerinizi paylasirlaniz çok mutlu olurum.şimdiden teşekkürler
Bir arkadaşımın önerisi üzerine ben de araştırdım bu yöntemi arkadasimda ise yaramış gözlerimle tanık oldum :)))ay sonu baslicam sonuçları yazarım.umarım ise yarar :))
Merhaba arkadaşlar fit in time şiddetle tavsiye ediyorum ilk zamanlar sadece sıkılasiyorsunuz ama devam eden seanslarda yediklerinize de dikkat ederseniz kilo vermek ve fit olmak garanti.ama bunu da belirtmeden edemicem ben haftanın 1 günü fit in time ayırıp kalan 4 gün pilates ve kardiyo yapıyorum.sonuç harika :)))
Merhaba,bende yaklaşık bir buçuk senedir X Body e gidiyorum. Inanılmaz faydasını gördüm :) Selülit ler inanılmaz azaldı,sıkılaştım ve yağ ORANI azaldı kas ORANI YükseldiBende Xbody'e başlıyorum arkadaşlar FitinTime ıda denedim fakat Xbody i daha iyi buldum Fitintime in verdiği akım biraz daha pasif kaldı bana. Cumartesi ilk seans :)) Gelişmeleri yazarım
Yorum yapmamıssınız sınradan,nasıl memnun kaldınız mı bende başlamak istiyorumdaMerhaba arkadaşlar bugün fit in time ilk seansıma başladım.10 seanslık paket aldım haftada 2 gün gideceğim.ilk ders açıkçası çok zorlamadı.Hocaların söylediği sizi zorlamamıza müsaade edin ve aldığınız gıdalara dikkat edin oldu.bende bana akım verirlerken kendimi "yediğin çikolatalara tatlılara cipslere say 25 dk dayanamayacakmısın "diye motive ettim sonuçları yazarım
Merhaba arkadaşlar ben fit im time a başlamak istiyorum. Ancak fiyatlar baya yüksek. Ama 3 4kişi birleşip 56li paketler aldığında gerçekten iyi bi fiyata geliyo. İzmir içinde benim gibi gitmeyi düşünen varsa bana ulaşabilir mi ?
Ne kadar sürede sonuç alınıyor siz hangi şubeye gittinizMerhaba,bende yaklaşık bir buçuk senedir X Body e gidiyorum. Inanılmaz faydasını gördüm :) Selülit ler inanılmaz azaldı,sıkılaştım ve yağ ORANI azaldı kas ORANI YükseldiKendimi hem çok güçlü ve dinç hissediyorum ..
Siz hangi şubesine gidiyorsunuz acaba? İzmittemi yoksa Istanbuldamı sınız?
Hoca beslenme programı veriyor,uygulandığı taktirde kıssa sürede sonucu görmeye başlıyorsunuz :) Etkili bir spor,akımlarla yapıldığı için çabuk etki görülüyor..Ne kadar sürede sonuç alınıyor siz hangi şubeye gittiniz
Tskler cnmHoca beslenme programı veriyor,uygulandığı taktirde kıssa sürede sonucu görmeye başlıyorsunuz :) Etkili bir spor,akımlarla yapıldığı için çabuk etki görülüyor..
Ben Kızıltopraktaki şubeye gittim,sonrasında Göktürk teki merkeze gittim. Arada Göktürk E gidiyorum yine. Yaz bittikten sonra düzenli başlarım inşallah :))
Ben de izmirdeyim 2.3 kişi daha bulalım
Merhaba arkadaşlar ben fit im time a başlamak istiyorum. Ancak fiyatlar baya yüksek. Ama 3 4kişi birleşip 56li paketler aldığında gerçekten iyi bi fiyata geliyo. İzmir içinde benim gibi gitmeyi düşünen varsa bana ulaşabilir mi ?
Merhabalar ben de başlamak istiyorum siz başladınız mı? İzmirdeyim ben de.