Fit in time

Merhaba arkadaşlar fit in time şiddetle tavsiye ediyorum ilk zamanlar sadece sıkılasiyorsunuz ama devam eden seanslarda yediklerinize de dikkat ederseniz kilo vermek ve fit olmak garanti.ama bunu da belirtmeden edemicem ben haftanın 1 günü fit in time ayırıp kalan 4 gün pilates ve kardiyo yapıyorum.sonuç harika :)))

Bende Xbody'e başlıyorum arkadaşlar FitinTime ıda denedim fakat Xbody i daha iyi buldum Fitintime in verdiği akım biraz daha pasif kaldı bana. Cumartesi ilk seans :)) Gelişmeleri yazarım

Bende İzmir'de gittim. Ancak 1 seans dayanabildim. İşe yarayıp yaramadığını test edecek kadar gidemedim yani. İnsanlar nasıl bu kadar rahat yapıyorlar anlamıyorum ben çok zorlandım. Hatta bir ara kalp krizi geçiriyorum sandım, elektrik can yakıyor, sanki 20 dk boyunca spor değil işkence yapılmış gibi. İlk seansın ardından haftada bir kere bunu çekeceğime 3 kere güzel güzel spor yaparım dedim. Ayrıca çalışanla uzun uzun konuştuğumda bana buradaki 20 dklık spor, spor salonundaki 1.5 saat kadar etkili dedi. Yani öyle bir haftalık spor yapmış gibi değil anladığım kadarıyla.
Ama ne olursa olsun vücudun çalıştığını hissediyorsunuz. Eğer dayanabilirseniz haftada 1 kere giderek yine bir yerlere varılabilir belki ama yine de normal sporun gözünü seveyim : ):KK66:)
Evet Fitintime çok can yakıyor Xbody denediniz mi? Bende Xbody'e başlıyorum aynı Ems sistemi fakat makineleri daha gelişmiş ve inanılmaz ilgileniyorlar gitmezsen seans yanıyor gibi problem yok

Selamlar xbody hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz?deneyimlerinizi paylasirlaniz çok mutlu olurum.şimdiden teşekkürler

Selamlar xbody hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz?deneyimlerinizi paylasirlaniz çok mutlu olurum.şimdiden teşekkürler

Tabiki :) İlk seansıma gittim oldukça eğlenceli geçti. 3 saatlik spor salonundaki geçirdiğin vakitle aynı diyorlar ya hakikatende öyle. İlgisinden memnunum o kadar güleryüzlülerki her konuda yardımcı oluyorlar ben normalde çok sıkılırım daralırım ama kendimi çok iyi hissettirdiler gayet rahat hissettim.ikinci seansım yarın dördüncü seanstan sonra tekrar bedenlerimi ölçücekler :) gelişmeleri yazarım :))) ama fitintime denedim onda elektrik akımları canımı yaktı xbody de öyle birşey duymadım canım acımadı. birde en son masaj bölümü var ohh keyif :)) fit intime mı xbody mi derseniz xbody derim. Ama ems sistemi faydalı mı diye sorarsanız 4. seansta ölçümleri göreceğim dikkat ettim :) bakalım

Ben de aralığın sonlarinda üye oldum, 1 ay vizeler ve sonrasında tatilde baya gitmedim ve cok cok kotu beslendim ona ragmen çevremdeki insanlardan cok iyi tepkiler alıyorum. Kas oranım arttığı icin inceldim ama beslenmeye de dikkat ederseniz yag oranı cidden Düşüyor. Seanslarim bittiğinde buraya vucut ölçümleriyle sonucu yazarim :)

Merhaba kizlar ben gittim hic memnun kalmadim ilk seansta on capraz bagim koptu. Isinmadan yapilan hareketler vucudumuz icin tehlikeli acisini hala cekiyorum gittigimede cok pisman oldum.

Bir arkadaşımın önerisi üzerine ben de araştırdım bu yöntemi arkadasimda ise yaramış gözlerimle tanık oldum :)))ay sonu baslicam sonuçları yazarım.umarım ise yarar :))
Merhaba arkadaşlar fit in time şiddetle tavsiye ediyorum ilk zamanlar sadece sıkılasiyorsunuz ama devam eden seanslarda yediklerinize de dikkat ederseniz kilo vermek ve fit olmak garanti.ama bunu da belirtmeden edemicem ben haftanın 1 günü fit in time ayırıp kalan 4 gün pilates ve kardiyo yapıyorum.sonuç harika :)))

Merhabalar,
Bende dun deneme seansina girdim ve devam etmek istiyorum. Kafama bikac soru takildi. Baslamadan herhangi bir olcum yapiyorlar mi? Nasil beslenmemiz konusunda yardimci oluyorlar mi? Insllh cuma gunu ilk seansima baslayacagim. Umarim istedigim sonucu alirim.

Bende Xbody'e başlıyorum arkadaşlar FitinTime ıda denedim fakat Xbody i daha iyi buldum Fitintime in verdiği akım biraz daha pasif kaldı bana. Cumartesi ilk seans :)) Gelişmeleri yazarım
Merhaba,bende yaklaşık bir buçuk senedir X Body e gidiyorum. Inanılmaz faydasını gördüm :) Selülit ler inanılmaz azaldı,sıkılaştım ve yağ ORANI azaldı kas ORANI Yükseldi :KK66: Kendimi hem çok güçlü ve dinç hissediyorum ..
Siz hangi şubesine gidiyorsunuz acaba? İzmittemi yoksa Istanbuldamı sınız?

Ben gecen yil 3 seanscik gittim ama faydali olmamasi mumkun degil acikcasi sporu cok seven biri degilim 25 dk sporun 2 3 saatlik spora denk gelmesi cazip cok hamladim cok hareketsiz bir kis gecirdim carsamba basliycam hicayada diycem benim acelem yok urkutmeyin bei cok yuklenmeden keyifli keyifli olsun 10 kilo fazlam var ve diyetle gitmiyor metabolizmam zayiflamis kasimi artirirsam enerjim yerine gelir diye umuyorum bakalim 24 seans alirim oglumda gelirim diyor ana ogul gideriz yazin saglikla insallah

Merhaba arkadaşlar bugün fit in time ilk seansıma başladım.10 seanslık paket aldım haftada 2 gün gideceğim.ilk ders açıkçası çok zorlamadı.Hocaların söylediği sizi zorlamamıza müsaade edin ve aldığınız gıdalara dikkat edin oldu.bende bana akım verirlerken kendimi "yediğin çikolatalara tatlılara cipslere say 25 dk dayanamayacakmısın "diye motive ettim sonuçları yazarım

Merhaba arkadaşlar bugün fit in time ilk seansıma başladım.10 seanslık paket aldım haftada 2 gün gideceğim.ilk ders açıkçası çok zorlamadı.Hocaların söylediği sizi zorlamamıza müsaade edin ve aldığınız gıdalara dikkat edin oldu.bende bana akım verirlerken kendimi "yediğin çikolatalara tatlılara cipslere say 25 dk dayanamayacakmısın "diye motive ettim sonuçları yazarım
Yorum yapmamıssınız sınradan,nasıl memnun kaldınız mı bende başlamak istiyorumda

Merhaba arkadaşlar ben fit im time a başlamak istiyorum. Ancak fiyatlar baya yüksek. Ama 3 4kişi birleşip 56li paketler aldığında gerçekten iyi bi fiyata geliyo. İzmir içinde benim gibi gitmeyi düşünen varsa bana ulaşabilir mi ?

Merhaba arkadaşlar ben fit im time a başlamak istiyorum. Ancak fiyatlar baya yüksek. Ama 3 4kişi birleşip 56li paketler aldığında gerçekten iyi bi fiyata geliyo. İzmir içinde benim gibi gitmeyi düşünen varsa bana ulaşabilir mi ?

Ben de izmirdeyim 2.3 kişi daha bulalım

Merhaba,bende yaklaşık bir buçuk senedir X Body e gidiyorum. Inanılmaz faydasını gördüm :) Selülit ler inanılmaz azaldı,sıkılaştım ve yağ ORANI azaldı kas ORANI Yükseldi :KK66: Kendimi hem çok güçlü ve dinç hissediyorum ..
Siz hangi şubesine gidiyorsunuz acaba? İzmittemi yoksa Istanbuldamı sınız?
Ne kadar sürede sonuç alınıyor siz hangi şubeye gittiniz

Ne kadar sürede sonuç alınıyor siz hangi şubeye gittiniz
Hoca beslenme programı veriyor,uygulandığı taktirde kıssa sürede sonucu görmeye başlıyorsunuz :) Etkili bir spor,akımlarla yapıldığı için çabuk etki görülüyor..
Ben Kızıltopraktaki şubeye gittim,sonrasında Göktürk teki merkeze gittim. Arada Göktürk E gidiyorum yine :KK66:. Yaz bittikten sonra düzenli başlarım inşallah :))

Hoca beslenme programı veriyor,uygulandığı taktirde kıssa sürede sonucu görmeye başlıyorsunuz :) Etkili bir spor,akımlarla yapıldığı için çabuk etki görülüyor..
Ben Kızıltopraktaki şubeye gittim,sonrasında Göktürk teki merkeze gittim. Arada Göktürk E gidiyorum yine :KK66:. Yaz bittikten sonra düzenli başlarım inşallah :))
Tskler cnm

Ben de izmirdeyim 2.3 kişi daha bulalım

Merhabalar ben de başlamak istiyorum siz başladınız mı? İzmirdeyim ben de.

X