Fit Club 🏋🏻‍♀️

Su öksurukden kurtulamadim ya. 3gundur uyku yok bende.
Biraz yuruyuse ciktim yagmur yagsada. Eve donus yolundayim. Tazefasulyeyi yapacagim. Tavuguda aksam yapayim.
Yogun gun yine. Cocuklari disciye goturecegim. Arabasizim :)) bol yurumeli gun olacak. Sonra yuzmeye Ama ben girmeyecegim. Öksurukden dolayi.
Ardindan shopping ve gunu cocuklara olan taiyaki dondurmasi ile sonlandirip eve gidecegiz. Aksam yemegi vakti 😂

Altda krep/waffle ustu de dondurma 🧑‍🍳
Geçmiş olsun
Bol yürümeli harika bişey
Bende 10 bin tamamlasam iyi olacak
Dondurmayı yarın yesen olurdu 🙄
Bugım eşiimd doğum günü sürprizi yapcam pastayı yarın yerim🤪

Geçmiş olsun
Bol yürümeli harika bişey
Bende 10 bin tamamlasam iyi olacak
Dondurmayı yarın yesen olurdu 🙄
Bugım eşiimd doğum günü sürprizi yapcam pastayı yarın yerim🤪
AA ben yemicem kiz :)
Cocuklara. Verdigimi alirim. Benim bunyem hemen depoluyor karb i. Emegim bosa gitmesin. 65 i gorecegim yilbasina

Menu planin nedir bugun icin Wilma11 Wilma11
Sabah 2 yumurta bi salatalık bi adet kapya biber bi adet yeşil biber üzerine krem peynir şekersiz türk kahvesi ile güne başladım
Öğle menüsüne bakmadım yemeden önce kalori hesaplamam lazım
Akşama kıymalı patlıcan yemegi düşünüyorum
10 bin adım atcam bugün de

Sabah 2 yumurta bi salatalık bi adet kapya biber bi adet yeşil biber üzerine krem peynir şekersiz türk kahvesi ile güne başladım
Öğle menüsüne bakmadım yemeden önce kalori hesaplamam lazım
Akşama kıymalı patlıcan yemegi düşünüyorum
10 bin adım atcam bugün de
Peki ya su 😎
Plan guzel Simdilik

Gunaydin kizceler,
tartidan once son cikis :KK48:

ben bugun degisiklik yapiyorum.

Sabah 14 saatlik acligi sonlandirip kahvaltimi yaptim.

8.30
2 yumurta ile sucuklu yumurta
1 tereyagli kraker
Az peynir ve 4 zeytin

13.00 de 2. ogunumu yiyip gunu sonlandiricam.
Planim poke bowl yapmak. Tarifimi cokca yazmistim,
kaba taslak
2 yk kahverengi piric, yarim avakado, yarim mango, salatalik, 1 avuc sebze, cok az balik ve mayonez ve limon suyu ile sos.

sedulu sedulu bu da menu paylasimim olsun, ara ogunmus, bittermis falan yapmiyom bugun :KK53:
aksam ev ahalisi yemek yerken yuruyuse kacarim.

Wilma11 Wilma11 senin yerinde olsam sirket menusunu anons edildigi gibi elime alirim,
her haftasonu kontrol ederim,
iste gunduz menusunde kurubaklagil veya et varsa aksam menusunde muhakkak sebze olacak sekilde planlarim.
Tam tersi de olabilir. Buna gore alisverisimi yaparim, hani evde yoktu da sunu yemek zorunda kaldim durumu olusmasin.

Hatta ben Turkiyede calisirken bizim sirkette 3 cesitli menu cikardi, corba + ana yemek + yan yemek, ustune salatasi ve tatlisi :KK48: o zamanlar aksam sadece corba icerdim mesela. Sizin de o tarz ise direk aksam menusunu sade salataya veya corbaya cevirebilirsin.

If diyeti hiç beceremiyom kaç kere denedim 🙄heranın dedigi uygulayacagım H3RA_ H3RA_

canim bence en onemlisi, sectigin tarzin hayat tarzina uymasi.

O yuzden kesinlikle sana uymadi ise baska seyler dene, zorlama olan seyleri bir sure sonra yapmiyoruz cunku.

benim hayat tarzima acayip uyuyor if, iyi ki kesfetmisim diyorum.

X