• Merhaba, Kadınlar KulĆ¼bĆ¼'ne ƜCRETSÄ°Z Ć¼ye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club šŸ‹šŸ»ā€ā™€ļø

Bu arada ben hedef kilomu 49 olarak değiştirdim size de bildireyim dedim en son 51 demiştim ama artık hedefim 49 kilo olmak. Ć‡Ć¼nkĆ¼ hala popom bĆ¼yĆ¼k ve hiƧ sevmiyorum. šŸ¤®šŸ¤®
Zaman olarakta şubat ayına kadar olursa Ƨok iyi olur ama olmazsa da yaza kadar olsa iyi olur. :confused::confused::confused:
Kuchisabishii Kuchisabishii H3RA_ H3RA_ @sedulu
Yapma bƶyle şeyler, heves ederim diye korkuyorum šŸ™„
Bu arada 51 kg da ne kadarcık popo olur ki, popiştir o bence

Belki vucudun artik rutine getirmistir yediklerini, uzun zman diyette kalinca ayni durum oluyor birkac gun fazla yiyerek vucut mu sasirtsan ? Ya da tam tersi kaptanlarimiz yaptigi keto diyeti gibi diyetlere mi baksan
Siz bi sorun bana benim yapmadığım diyet kaldımı? Keto karatay yumurta diyeti katabaşak diyeti su diyeti hepsini yaptım

Siz bi sorun bana benim yapmadığım diyet kaldımı? Keto karatay yumurta diyeti katabaşak diyeti su diyeti hepsini yaptım
Sende bendensin.
Ben sorunu biliyorum Ama. Az yemek :)
Miktarimiz az. Sporsuzluk da sebep bende. Suyu da 2l de bile zorlandigim icin birde. Sebep cok bende

Selam kızlar dĆ¼n akşam diÅŸĆ§iden geldiğim gibi yattım. Uyuyamadım gerƧi Ƨok ağrım vardı.
Ƈok zorlu bir diş Ƨekimiydi, kƶk iltihaptan dolayı kist yapmış. Antibiyotiğe devam edicem bir sĆ¼re daha. DĆ¼n bu sebepten tek Ć¶ÄŸĆ¼n beslendim. BugĆ¼n 12 ye kadarda if yapmış oldum.
DĆ¼nĆ¼n menĆ¼sĆ¼

Ɩğlen 14:00
1 kase mantar Ƨorbası
1 pors. kapuska
Az yeşil salata

Sade kahve
Maden suyu
1 br tarƧınlı sĆ¼t

BugĆ¼nĆ¼n menĆ¼sĆ¼nĆ¼ akşam yazarım šŸ˜˜
Kuchisabishii Kuchisabishii

F2207083-0C04-4CFE-8BFF-E76040B235A7.jpeg

GeƧen hafta 59.40
Bu hafta 58.75
Fark 650 gr
Hedef 58.50

Selam kızlar dĆ¼n akşam diÅŸĆ§iden geldiğim gibi yattım. Uyuyamadım gerƧi Ƨok ağrım vardı.
Ƈok zorlu bir diş Ƨekimiydi, kƶk iltihaptan dolayı kist yapmış. Antibiyotiğe devam edicem bir sĆ¼re daha. DĆ¼n bu sebepten tek Ć¶ÄŸĆ¼n beslendim. BugĆ¼n 12 ye kadarda if yapmış oldum.
DĆ¼nĆ¼n menĆ¼sĆ¼

Ɩğlen 14:00
1 kase mantar Ƨorbası
1 pors. kapuska
Az yeşil salata

Sade kahve
Maden suyu
1 br tarƧınlı sĆ¼t

BugĆ¼nĆ¼n menĆ¼sĆ¼nĆ¼ akşam yazarım šŸ˜˜
Gecmis olsun secy sempazemšŸ˜
Lorişim 8 li hanelere doğru koşuyorsun, harikasın šŸ˜
Before after yapmayacak mısın artık, değişimini Ƨok merak ediyorum.
Az kaldiii ama artik yavas gidiyorrr. Az da olsa gidiyorršŸ’ŖšŸ’ŖšŸ’ŖšŸ’Ŗ
Before after bu ay sonu dusunuyorummmšŸ˜¬

Yeni Challenge buldum šŸ¤­

EMOM yine

1. Dakika da

2xkettlebell swing (dumbell ile de olur )
2x Goblet squats
1x burpees

Kalan sure de dinlenme

2.Dakika

2x Goblet squats
2x burpees

3.Dakika

2x Goblet squats
3x burpees

Diye devam ediyor. Kac dakika yaparsaniz burpees her seferinde artiyor +1 ile

Ne dersiniz šŸ˜šŸ˜‚

Ben yokum šŸ˜‚
Swing yapcam diye atarim birinin kafasina salonda šŸ˜œ

Gecen haftakini henuz 2 kez yaptim, devam edebilirim belki. Ya da araya yarim saatlik bolgesel koyayim.

Uzun sureli olanlari demiyorum boyle bir haftalik vucut duzenini sasirtmak icin ,acaba kan değerlerine baktirdin mi onlarda etkiler diye dusunuyorumšŸ˜Œ

Back